- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
Olsun belli mi olur belki ayrılırsın şaka şaka Allah korusun mutluysan evlilik olsun inşallahSevgilim var canım :)))
Olmasaydı degerlendirirdik belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun belli mi olur belki ayrılırsın şaka şaka Allah korusun mutluysan evlilik olsun inşallahSevgilim var canım :)))
Olmasaydı degerlendirirdik belki
Yok ayol hepsi evlenmiş bi tane bekarımız var oda eylülde evleniyoYook mu sizin grupta uygun Aday
Saol canımmm herseyin hayırlısı diyelimOlsun belli mi olur belki ayrılırsın şaka şaka Allah korusun mutluysan evlilik olsun inşallah
Bizdede yok ki herkes evlenmisYok ayol hepsi evlenmiş bi tane bekarımız var oda eylülde evleniyo
Amin amin aceleye hiç gerek yok sindire sindire evlen biz 8 yıl flört sonrası evlendik bayağı sindirdik yaniSaol canımmm herseyin hayırlısı diyelim
En güzeli :)))Amin amin aceleye hiç gerek yok sindire sindire evlen biz 8 yıl flört sonrası evlendik bayağı sindirdik yani
Biraz daha sindirsek bıkacaktık yaniEn güzeli :)))
Canım peki ek gıdaya yeni mi geçtiniz?vuslat abla beni korkutma
yok gayet keyfi yerinde iştahı da yerinde sadece sık, mukuslu ve gazlı yapıyor.
ilginiz için teşekkür ederim ama oğlum henüz 7 aylık bunu vermem doğru olur mu? henüz hiç inek sütü vermedim intörelansı olup olmadığını bilmiyorum daha kötü olmasın
tam olarak hanım ablaya tarif ettiğim gibi yapıyor karnı gurultulu ama gaz çıkarmak için ıkınırken yapıyor bezi doldurmuyor lekelenme şeklinde oluyor
teşekkür ederim nevoş abla yanımda kirlettiği bezinden götürsem mi?
Ama sen artık ev sahibisin değil mi:)Haklısın Lunyacım. misafirler için evet
Eviniz şen olsun Nevrestecim. Bu cümleyi okudum ya ayağım yerden kesildi. kesinlikle artık ev sahibiyim. Bakmadan duramıyorum burayaAma sen artık ev sahibisin değil mi:)
Sizi kandırmış ben ona başka kategori söyledim.Sizi yanlış yönlendirmiş haberiniz olsun@E v v a b şerbetli tatlı olabilir dedi kimseye söyleme
Sağol canım birlikte şen olsun inşallahBağımlılık yaparız duramazsınEviniz şen olsun Nevrestecim. Bu cümleyi okudum ya ayağım yerden kesildi. kesinlikle artık ev sahibiyim. Bakmadan duramıyorum buraya
Bana mi yazdin canim anlamadimHiç bakamıyorum öyle şeylerden ilgimi çekmiyor zayıflama için bir uygulamada takıldım bir ara orda sohbet de edebiliysoun herkes yapıp foto atıyordu falan star....... Foto çekilip koyuyorlar
Kibleyelim ne demek kendine iyi bak gibi bir şey miKim yapıyor bunları yiaaa kibleyelim en iyisi
Sikayet edelim demek abla, merhaba bu aradaKibleyelim ne demek kendine iyi bak gibi bir şey mi
Yetişememe sıkıntımız olsa da burası çok eğlenceli ablaa demi bu arada deynepnaz değil "" bu emojinin mucidi Nevreste ablaymış kızlar öyle demiştiEviniz şen olsun Nevrestecim. Bu cümleyi okudum ya ayağım yerden kesildi. kesinlikle artık ev sahibiyim. Bakmadan duramıyorum buraya
Ben tanıstım HanimKelesimiGetir ablam tanıstırdı :)))))
Önümden çekilir miisiniz rica etsemÇekil dedimIskembeeeeee cekil onumdennnn tam nicki hatirlamiyorum tatlianne, cik onumdennn