- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.703
Kız uyursa uyurum ama nerdeeee arı eteğini giydi viz vız diye geziyor :/Uyu biraz canım kendine gelirsin
Onuda uyut beraber anne kız uyuyun canım :))Kız uyursa uyurum ama nerdeeee arı eteğini giydi viz vız diye geziyor :/
Zıpzıp sen bekarmısın? Yaş kaç? Oğluna kız arayan teyzeler gibi oldumOnuda uyut beraber anne kız uyuyun canım :))
Bekarım canım 30 yasındayımZıpzıp sen bekarmısın? Yaş kaç? Oğluna kız arayan teyzeler gibi oldum
Dikkat et zizpip işi var mı nedir ne değildir öğrenmeden cvp verme lili yeZıpzıp sen bekarmısın? Yaş kaç? Oğluna kız arayan teyzeler gibi oldum
Ahhh keşke uyusa no no diye ağlıyorOnuda uyut beraber anne kız uyuyun canım :))
Gec kaldım kız yazdım bileDikkat et zizpip işi var mı nedir ne değildir öğrenmeden cvp verme lili ye
Az kestir yanında canım biraz uzan :)))Ahhh keşke uyusa no no diye ağlıyor
Tamam nereden yaşıyorsun falan derse önce oğlanın isini sor ben gibi hemen bulduğuna varmaGec kaldım kız yazdım bile
Yok yanliz bırakamam dün tam 2 yaşını bitirdiAz kestir yanında canım biraz uzan :)))
Duramıyor mu tek basına canım
Aday var mı? Evlilik düşünüyomusunBekarım canım 30 yasındayım
Henüz oğlum yok canım bi kardeşim vardı onu da ufaktan başgöz etmek üzereyizDikkat et zizpip işi var mı nedir ne değildir öğrenmeden cvp verme lili ye
Bak ben sana dedim zıpzıp hazırda biri olmasa sormazAday var mı? Evlilik düşünüyomusunbende 10 şubatta 32 oldum canım 2.5 yıllık evliyim
Henüz oğlum yok canım bi kardeşim vardı onu da ufaktan başgöz etmek üzereyizamaaa yakışıklı bi kaynım var yaaani
Daha cook kücükmüs canımYok yanliz bırakamam dün tam 2 yaşını bitirdi
Ufaktan yanaşıyorum hazır zayıflamışken kaçırmayım dedimBak ben sana dedim zıpzıp hazırda biri olmasa sormaz
Ufaktan yanaşıyorum hazır zayıflamışken kaçırmayım dedim
Sevgilim var canım :)))Aday var mı? Evlilik düşünüyomusunbende 10 şubatta 32 oldum canım 2.5 yıllık evliyim
EvetDaha cook kücükmüs canım
Yook mu sizin grupta uygun AdayUfaktan yanaşıyorum hazır zayıflamışken kaçırmayım dedim