- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.703
AhahahahaHiç duymamışım,çocuğuna edep öğretsin,hem pırt ye,hem helva yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AhahahahaHiç duymamışım,çocuğuna edep öğretsin,hem pırt ye,hem helva yap
Neden yemiyorsun Corbalar hani kilo yapmıyordubrn yemiyorum ki beraber yiyeceksek neden olmasın
Yazlık ne taraftaBizim o kadar değil de genede yakın.Ama iyi oluyor böyle bir isim olunca yardımcı oluyorlar.
Zaten yer degistiremezler kendi evlerimiz.
Yazın da yoklar yazliktalar zaten.
Neden yemiyorsun Corbalar hani kilo yapmıyordu
Yapda yiyelim o zaman :))))
Deniz tarafında benceYazlık ne tarafta
Tekirdağ'da hem memleket de orası esiminYazlık ne tarafta
Ama ben ablayım senden 1 yas büyüğümBak beni al aşağı etti ablaya böyle yapılmaz
aaaa olamaz bizim yazlikta niye yokDeniz tarafında bence
Anladım canım yazlık denilince hep aklıma ege geliyor sanki başka yerde yazlık olmuyorTekirdağ'da hem memleket de orası esimin
Öyle miydiAma ben ablayım senden 1 yas büyüğüm
Allah nasip etsin bize de inşallah .Ben gideyim yavaştan.aaaa olamaz bizim yazlikta niye yok
Kücük göründüğümden karıstırdın yine :))Öyle miydi
Aminn inşallah canimAllah nasip etsin bize de inşallah .Ben gideyim yavaştan.
Hadi dikkatli dikkatli git dikkatli dikkatli gel (annemin lafı)Allah nasip etsin bize de inşallah .Ben gideyim yavaştan.
Benim karistirmadigim yokki öyle bir uykum var ki şuan anlatamamKücük göründüğümden karıstırdın yine :))
Annem de böyle derdi..Hadi dikkatli dikkatli git dikkatli dikkatli gel (annemin lafı)
Aminn inşallah canim
Uyu biraz canım kendine gelirsinBenim karistirmadigim yokki öyle bir uykum var ki şuan anlatamam
Sende dikkat et fiyatları bazilari el yakıyorAnnem de böyle derdi..
Bende gideyim bir alışveriş yapayim geleyim
Tamam miniğim,hadi görüşürüz gelince inşallahHadi dikkatli dikkatli git dikkatli dikkatli gel (annemin lafı)