- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Okumayı bırak ben burda mesaja cevap yazana kadar 30 mesaj oluyorOkumasam olmuyor,okusam okuyana kadar 50 mesaj daha birikiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okumayı bırak ben burda mesaja cevap yazana kadar 30 mesaj oluyorOkumasam olmuyor,okusam okuyana kadar 50 mesaj daha birikiyor
Ona bendedikkat etmedim yada cisliiii ya onda sen ne biçim kaptansin makarna mı kalıyor aklındaMakarna diyordu en son
Kim yapıyor bunları yiaaa kibleyelim en iyisiOkumayı bırak ben burda mesaja cevap yazana kadar 30 mesaj oluyor
Dün makarnalara baktım da burdan ordan aklımda kaldı yoksa ben evde 3 ayda bir makarna yiyorumOna bendedikkat etmedim yada cisliiii ya onda sen ne biçim kaptansin makarna mı kalıyor aklında
Kibleme kız konussunKim yapıyor bunları yiaaa kibleyelim en iyisi
Bebek görmeye gideceğim Kuzenimin ilk bebeği doğdu :))Hadi tüm isim bitti şimdi msj bombardımanı Jenna16 @E v v a b Zipzip- @deynepnaz @-VUSLAT- @Smile Forever Kukrim @Canfeb yardıma gelin de @yasminsay işten gelince çok sayfa biriksin
Ayy birde makarnalara bakmış Nayır nolamazDün makarnalara baktım da burdan ordan aklımda kaldı yoksa ben evde 3 ayda bir makarna yiyorum
Tamam sen git ben burayı bekliyorum gelen olurda ayrran asi şorda derimBebek görmeye gideceğim Kuzenimin ilk bebeği doğdu :))
Kaynana ile yakın misinBenim çocuklar da babaneye gitti onlar oradayken ben market işini halledip geleyim
Evet canım bir iki bilemedin üç sokak var aramizdaKaynana ile yakın misin
Kız makarna yemedim yaAyy birde makarnalara bakmış Nayır nolamaz
Bir zamanlar bizde oyleydik hatta evler L şeklinde kalıyordu yani ben batı yönüne gideceksem onlar balkondan görüyordu şükür kurtuldumEvet canım bir iki bilemedin üç sokak var aramizda
Bizim çorbalar kilo yapmaz baksana kaç tane kaptan geldi geçti nmakarna olmaz Karatay seni görmesin fururKız makarna yemedim ya
Burda hergün corbalara bakıyorum
Hepsi birbirinden kalorili
Gelen geçiyor zaten oylamada,oylarım artmiyor Gelene şöyle yap Bebek pırtlarsa edepsiz derim,bir de helva mi yapacağım Koklarim canimTamam sen git ben burayı bekliyorum gelen olurda ayrran asi şorda derim
Bebeği kokla boynundan benim yerime
İnsAllah kucağında pirtlarda helva kararsin
Öyleymiş bende komsuda duydum çocuk kimin kucagijda pırt yaparsa o anneye helva yaparmış sutlensun diye : pGelen geçiyor zaten oylamada,oylarım artmiyor Gelene şöyle yap Bebek pırtlarsa edepsiz derim,bir de helva mi yapacağım Koklarim canim
Bak corbalardan yaparım kilo alırsam sorumlusu sensinBizim çorbalar kilo yapmaz baksana kaç tane kaptan geldi geçti nmakarna olmaz Karatay seni görmesin furur
brn yemiyorum ki beraber yiyeceksek neden olmasınBak corbalardan yaparım kilo alırsam sorumlusu sensin
Hiç duymamışım,çocuğuna edep öğretsin,hem pırt ye,hem helva yapÖyleymiş bende komsuda duydum çocuk kimin kucagijda pırt yaparsa o anneye helva yaparmış sutlensun diye : p
Bizim o kadar değil de genede yakın.Ama iyi oluyor böyle bir isim olunca yardımcı oluyorlar.Bir zamanlar bizde oyleydik hatta evler L şeklinde kalıyordu yani ben batı yönüne gideceksem onlar balkondan görüyordu şükür kurtuldum