- 24 Eylül 2018
- 97.134
- 292.381
Değişik bir muhabbet dönmüşAfiyet olsun bende daldım buraya kahvaltı yapıp ilacimi atacağım :)) antibiyotik belki burda da etkisi olur uzak dururlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değişik bir muhabbet dönmüşAfiyet olsun bende daldım buraya kahvaltı yapıp ilacimi atacağım :)) antibiyotik belki burda da etkisi olur uzak dururlar
Yoo canım,hiç denemedim. Kuru öksürük,ağız kuruluğum var çok fena
Sıkmıyorum zaten canımı sen merak etme bacım
Az açtığın konulara baktım da madem o kadar çok biliyorsun herşeyi niye her konuda yardım istiyorsun buradakilerden
Tam gün sabah bırakıyorum öğlen gidip doyuruyorum çıkışta bazen kendileri geliyor bazen gidip alıyorum duruma göreSenin çocugun sabahçı mi oglencimi canim
Çok geçmiş olsun ,inatçı öksürük zor oluyorYoo canım,hiç denemedim. Kuru öksürük,ağız kuruluğum var çok fena
beni beğenmeyen mı var anacimTenceresiz kaldim anne senin çorbana bakmaya gitmişti ,çok beğendi ellam sesi çıkmadı çorbaya
Teknoloji konusunda sizden daha profesyonel olduğuma emin olabilirsinizbilgisayar çıktısı alırsın, photoshopla kenara yazarsın vs....biraz profesyonel olun !
Sadece banlanman da yetmez ,senin gibilerin siteden atılması lazımsanane, sana mı sorcam ? özel olarak senden mi yardım istedim kaltak !
Sadece banlanman da yetmez ,senin gibilerin siteden atılması lazım
Bundan sonra nevo dan hepimiz birer PC istiyoruz ve yazıcı alsın demi ama bu kadar şikayet edilmişken :)Teknoloji konusunda sizden daha profesyonel olduğuma emin olabilirsiniz
Sadece gerek duymadım.
Canım zencefile hibiskusda ekleyebilirsin, öksürüğe iyi geliyorHiç uyuyamadim öksürmekten.Zencefil,bal,limon yapacağım bugün. Önce biraz yemeğe çalışayım.Boş mideye ağrı yapabilir
Kiblendinsanane, sana mı sorcam ? özel olarak senden mi yardım istedim kaltak !
Ortanca da gidiyormuTam gün sabah bırakıyorum öğlen gidip doyuruyorum çıkışta bazen kendileri geliyor bazen gidip alıyorum duruma göre
Evet en büyük ortanca okulda şuan küçük evde canımOrtanca da gidiyormu
Teknoloji konusunda sizden daha profesyonel olduğuma emin olabilirsiniz
Sadece gerek duymadım.
Benim için değerli olmayan birinin ettiği hakaret sinirlendirmez beniHayir eski bir uye acaba hesabi mi calindi ahahha gitmek istiyorsa soylenir hesabi kapatirlar nedir yani.. bir de kufure gidiyor pofff..
Her ikisi de var canım ben de, ama emimim kendisi teknolojinin t sini bilmiyordur. Kompleksli bir tip olduğu apaçık:)Bundan sonra nevo dan hepimiz birer PC istiyoruz ve yazıcı alsın demi ama bu kadar şikayet edilmişken :)
Yazdım canım wpden-VUSLAT- abla sende nevo nun numarası vardı değil mi özelden yazdım ama görmüyor sanırım