Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Ahaha komiksin balım 7bucukda kahvaltı hazirliyom kaldiriyom 7 40 gibi beraber içiyoz nazlanarak kemkum kalkar kalk diye seslen yorgunum hemen nasil kalkayim der adam alıştır arak söyler dee bende artik askim hadi hadi kalk saat 8e geliyor kalk bi bardak çay ic derim :)))))))
Ben hiç çağırmam ,benim saatim 6.20 ye Onunki 06:30 a kurulu,işini sağlama alır ya kalkamazsam ,benim alarm çalmazsa falan diye,ben kahvaltı hazırlarken kendi kalkar :KK45:

Ben hiç çağırmam ,benim saatim 6.20 ye Onunki 06:30 a kurulu,işini sağlama alır ya kalkamazsam ,benim alarm çalmazsa falan diye,ben kahvaltı hazırlarken kendi kalkar :KK45:
Yok illa kaldrrcaz seslencem ben bi dakka bile yatsa kar onun icin normalde.yatmaz is satlerinbole olur ama bi hafta sonuda 8 9 dedinmide kendi kalkar mecbur bende kalkiyom kahvalti yapiyoz nadir uyur.

Eşin kaçta gidiyor ki işe
Sen de @yasminsay gibi eşine adam mı diyorsun :KK45:
Ne yaptın herifine :KK53:
Kocan yemek seçiyor mu?
Nasıl kaldırıyordun kalk efendi mi diyorsun yoksa kalk lan saat geldi mi diyorsun?:KK53:
Beyinle mi içiyorsun ,çocuklar da eşlik ediyor mu?
Daha bulamadım eş,herif,koca ,bey,efendi,başka var mı bulan yazsın :KK45:
bizim oralarda ne herif derler ne adam ne kocam
gişim derler:KK48:

Hayırlı sabahlar ,kalkın işinize gücünüze bakın :KK45:,ne yatıyorsunuz öplene kadar:skandal:Sonra iş bitmiyo dersiniz tabi geç saate kadar uyursanız :sinirli:

Az çay içip takılayım da yatağa geri döneceğim :sus:
Merhaba deynepnaz günaydın. Senin için ilham gelmeden konuşmaz diyorlardı. Çok merak ettim bayağı neşeli hoşsohbet biriymişsin. Hafta sonu takilmiştim bu sayfaya çorbalariniz çok güzel gorunuyor. Cuma takımlarından bir uyeyim. :KK45:ha bu arada bu smileyin yaratıcısı olduğunu söylediler :süslü:

Merhaba deynepnaz günaydın. Senin için ilham gelmeden konuşmaz diyorlardı. Çok merak ettim bayağı neşeli hoşsohbet biriymişsin. Hafta sonu takilmiştim bu sayfaya çorbalariniz çok güzel gorunuyor. Cuma takımlarından bir uyeyim. :KK45:ha bu arada bu smileyin yaratıcısı olduğunu söylediler :süslü:
Hoşgeldin bacım :KK36:
Yok ilham değil PC elime geçmezse konuşamıyorum :KK45:Telden yazmaya üşeniyorum :KK45:Teşekkürler de benim çorbayı beğenmemiş keratalar oyum az :63:Bir zamanlar ben de 7.takımdaydım ,ayıptır söylemesi azmedip 6 kilo verdim :KK45:Kaptan beni çok dövüyordu,neymiş çok kaçamak yapıyormuşum :63:Hangi smileyin sırıtanın mı?:skandal:Bana sırıtıyor mu diyorlar yoksa :skandal:Hakkımda ne dedikodu yapıyorlar :skandal:
:süslü:Bu smileyi de eski kaptan @Lunya bacım çok kullanıyor :KK45:

1551162614869-1416689690.jpg
kimler haken eski cizgi flim izler:)

Hoşgeldin bacım :KK36:
Yok ilham değil PC elime geçmezse konuşamıyorum :KK45:Telden yazmaya üşeniyorum :KK45:Teşekkürler de benim çorbayı beğenmemiş keratalar oyum az :63:Bir zamanlar ben de 7.takımdaydım ,ayıptır söylemesi azmedip 6 kilo verdim :KK45:Kaptan beni çok dövüyordu,neymiş çok kaçamak yapıyormuşum :63:Hangi smileyin sırıtanın mı?:skandal:Bana sırıtıyor mu diyorlar yoksa :skandal:Hakkımda ne dedikodu yapıyorlar :skandal:
:süslü:Bu smileyi de eski kaptan @Lunya bacım çok kullanıyor :KK45:
Hoşbuldum sağ olasın. Muzip sırıtan smileyi evet...Lunya yi da tanıyorum bizim 8. takımda arkadaşı var bonus ...bir arkadaşa bakıp çıkacak kadar misafir oldu. Çok fazla dedikodu yapmadılar ama seni bayağı özledikleri ve sevdikleri belli...Keyifli güzel bir gün diliyorum.

Hoşbuldum sağ olasın. Muzip sırıtan smileyi evet...Lunya yi da tanıyorum bizim 8. takımda arkadaşı var bonus ...bir arkadaşa bakıp çıkacak kadar misafir oldu. Çok fazla dedikodu yapmadılar ama seni bayağı özledikleri ve sevdikleri belli...Keyifli güzel bir gün diliyorum.
Bonus da mı sizin takımda :KK45:Selamımı söyle :KK45:
Ben de size keyifli bir gün diliyorum kaçamaksız :KK45:

Hoşgeldin canım. :KK54:

Beni gojderdikten sonra mı imha ettiniz kimse gitmesin diye :sopa:
Başka kurban vermeyelim dedik:KK53:
Eşin kaçta gidiyor ki işe
Sen de @yasminsay gibi eşine adam mı diyorsun :KK45:
Ne yaptın herifine :KK53:
Kocan yemek seçiyor mu?
Nasıl kaldırıyordun kalk efendi mi diyorsun yoksa kalk lan saat geldi mi diyorsun?:KK53:
Beyinle mi içiyorsun ,çocuklar da eşlik ediyor mu?
Daha bulamadım eş,herif,koca ,bey,efendi,başka var mı bulan yazsın :KK45:
Sayende bugünün enerjisini aldım:KK70:
:KK70::KK70:
Vuslat pabıcı yarım ,çık dışarıya oynıyak :KK45:
Çıktım:KK33::KK33::KK33:Günaydın canım:KK36:

Tabi ki söylerim.Tesekkur ederim. Kaçamaklara hayiiiir diyoruz. :sampiyon:Gecen hafta taze taze mezun oldum bu arada
:KK28:(20 kilo gitti)
Vayyy,çok güzel kilo vermişsiniz :nazar::nazar::nazar:
Ayıptır sorması kaç kilodan kaç kiloya indiniz diye soracaktım ,profilinizde 60 kilo yazısını okudum ,20 ekledim 80 kilodan indiğinizi hesap ettim :KK45:Matematiğim süper değil mi?:KK45:Daha inme 60 iyi:KK45:Herifin ne diyor,bazı erkekler fazla kilo verince istemiyorlar :skandal:

X