- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Biliyodum boyle olacaginiTeessüflerimi fışkırtırım size KK
Bileydim erişteli mercimek yapardım
Neyse olanla ölmüşe çare yok
Amagurtmingotam bildirimden sonra öne geçmiş,hiç değilse kaç yarışmadan sonra o alacak madalyayı ,onun sevincinden ,sonlarda olmak daha az koydu
Gerçi minik ve Smile kaç gündür başlarda olduğundan yıkım olmuştur,Onlar için üzüldüm emme
Ağlamıyom bee gözüme toz kaçtı
Neyse kimsecikler de yok ,Çukuru izleyip yattılar ellam
beli olmaz cnm aranizda 9 oy var daha 2 gun var hersey olabilirSimdiden tebrik edelim Gurtmintonun♥
Bilmem ben oluruna biraktim artok kuzum supriz olur benim icinde ama bekleyen uzun süre olan alir ins.beli olmaz cnm aranizda 9 oy var daha 2 gun var hersey olabilir
evet cnmBilmem ben oluruna biraktim artok kuzum supriz olur benim icinde ama bekleyen uzun süre olan alir ins.
Aynen insallah bakalım kuzum.evet cnmgurtmingotam bayadir katiliyomus.. hayirlisi olsun
Nev o beni biliyorO geri gelir
Neden ki bunlar mı bozuyor senin havanı ben yokkenMinigi kaçırmışsınızben çağırayım gelir
Tenceresiz kaldim anne bebişim buraya gel
Bari gelse de havam bozulmasa
Beni gojderdikten sonra mı imha ettiniz kimse gitmesin diyeDur gitmeKapı imha edildi gel
Sağol baby ufacık bir hayalim vardı o da gitti daha inanmam kk yaTeessüflerimi fışkırtırım size KK
Bileydim erişteli mercimek yapardım
Neyse olanla ölmüşe çare yok
Amagurtmingotam bildirimden sonra öne geçmiş,hiç değilse kaç yarışmadan sonra o alacak madalyayı ,onun sevincinden ,sonlarda olmak daha az koydu
Gerçi minik ve Smile kaç gündür başlarda olduğundan yıkım olmuştur,Onlar için üzüldüm emme
Ağlamıyom bee gözüme toz kaçtı
Neyse kimsecikler de yok ,Çukuru izleyip yattılar ellam
Günaydınnnn kuzum bende cay occem simdi adami kaldırıp:)Hayırlı sabahlar ,kalkın işinize gücünüze bakın,ne yatıyorsunuz öplene kadar Sonra iş bitmiyo dersiniz tabi geç saate kadar uyursanız
Az çay içip takılayım da yatağa geri döneceğim
Eşin kaçta gidiyor ki işeGünaydınnnn kuzum bende cay occem simdi adami kaldırıp:)
Ahaha komiksin balım 7bucukda kahvaltı hazirliyom kaldiriyom 7 40 gibi beraber içiyoz nazlanarak kemkum kalkar kalk diye seslen yorgunum hemen nasil kalkayim der adam alıştır arak söyler dee bende artik askim hadi hadi kalk saat 8e geliyor kalk bi bardak çay ic derim :)))))))Eşin kaçta gidiyor ki işe
Sen deyasminsay gibi eşine adam mı diyorsun
Ne yaptın herifine
Kocan yemek seçiyor mu?
Nasıl kaldırıyordun kalk efendi mi diyorsun yoksa kalk lan saat geldi mi diyorsun?
Beyinle mi içiyorsun ,çocuklar da eşlik ediyor mu?
Daha bulamadım eş,herif,koca ,bey,efendi,başka var mı bulan yazsın
Hayırlı sabahlar kuzum♥Hayırlı sabahlar herkese