Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam benmiyim acabaŞşşşttt kim var orada ,kim okuduysa mesajımı ortaya çıksın
6 dk önce buradaysan olabilirsinSelam benmiyim acaba
Galiba girdim hemen çıktım6 dk önce buradaysan olabilirsin
Nasıl ,memnun musun oyundan
Şşşşttt kim var orada ,kim okuduysa mesajımı ortaya çıksın
Yok ya aldığın oydan bahsettimGaliba girdim hemen çıktım
Oyundan derken verdiğim oydan mı bahstetin gece gece anlamadım
Evet anneme oy gitmişKazen de tahmin edildiği üzere bamya çorbasına oy vermiş.2.Oyunu işkembeye verir sanıyordum Meyir çorbasına vermiş.
En sonuncu olacam galibaYok ya aldığın oydan bahsettim
Bir de Kazen patlıcan sevmiyor diyorduk ,patlıcanlı çorbaya oy vermişEvet anneme oy gitmiş
Sondan 2.liği paylaşıyoruz seninleEn sonuncu olacam galiba
Ama patlıcan yemeği çok güzel vallaha biz çok seviyıruz yaniBir de Kazen patlıcan sevmiyor diyorduk ,patlıcanlı çorbaya oy vermiş
Sondan 2.liği paylaşıyoruz seninle
Zamanla unutuluyorAma patlıcan yemeği çok güzel vallaha biz çok seviyıruz yani
Vallaha şu yüksek oylaru görünce azcık modum düştü ilk başta
Ya hiç unutamazsam, ya artık danreş yapamazsam bunun hesabını kim verecek kimZamanla unutuluyor
2 oy olunca da az olanlar daha az mı oldu ne?
Yani teselli ödülü proluk mu versinler diyorsunYa hiç unutamazsam, ya artık danreş yapamazsam bunun hesabını kim verecek kim
Aynen psikolojimi proluk temizlerYani teselli ödülü proluk mu versinler diyorsun
Benim ilk defa yaptığım bir çorbaydı Allahtan ,daha da yapmam
Benim proluğum var benim psikolojiyi ne düzeltecekAynen psikolojimi proluk temizler
Ooo seni de diğer yarışmalarda baş juri yapsınlarBenim proluğum var benim psikolojiyi ne düzeltecek
Sevdim bu fikriOoo seni de diğer yarışmalarda baş juri yapsınlar
Hayırlı geceler canımBu arada saçmalamaya başladım artık ben gidip uyuyayım hayırlı geceler deynepnaz