Sıhhatler olsunEki Görüntüle 2239328 benim bebeğim banyo etti teyzeleri♥
Iyice alistin artik.. iyi gidiyordur insallah.Çayı içtim işten gelince, sıra kahvede
Sağolasın canım benim
Ilk banyosu çok guzel yikandi:))Masallah bebise:)
Makarna diye dusunuyorumGelelim yeni kategoriye
Sizce ne olur dökülün bakalım
Yeni kategoride cevabini vereceğim ilk elin günahı olmaz bu bir isinmaydiHer zaman her şartta katılabiliyorsunuz:)
Peki şunu anladın mı?Sunumun yarışmada ne kadar önemli olduğunu:)
Hayirlisi ozamn kuzum hakediyon busefer♥Evet gerçekten
Ilk banyosu etti♥Sıhhatler olsun
Cok tatli masallah kendi mi girdi muhabbet mi bu canim. Limon derdik bizde olsaydi.. :)Ilk banyosu çok guzel yikandi:))
Merak etme sende sendeKırılacak mı bakalım daha Perşembe’ye çok var
Çok oldu evet hayırlısı olsun inşallah çok bekledim birinci olmayı ama belli olmaz diyorumyeni kategoride bana daNevreste abla seçse?
ben yarışmaları keşfettiğimden beri katılıyorsun sonuna kadar hak ettin çok sevindim kendim kazanmış gibi hissettim
Aynen katılıyorum bu söze:))))Yeni kategoride cevabini vereceğim ilk elin günahı olmaz bu bir isinmaydi
Yine de mutluyum ama katıldığım için
Her zaman tutturamıyorum ama bu sefer tutturdumyeni kategoride bana daNevreste abla seçse?
ben yarışmaları keşfettiğimden beri katılıyorsun sonuna kadar hak ettin çok sevindim kendim kazanmış gibi hissettim
Rahatlamıştır :))Ilk banyosu etti♥
Aynen ole oldu sizler napiyonuz bakim♥Rahatlamıştır :))
Aynen hepimize dünyanın kaç bucak olduğunu göstermen lazımYeni kategoride cevabini vereceğim ilk elin günahı olmaz bu bir isinmaydi
Yine de mutluyum ama katıldığım için
Acemiyim ben amaHer zaman tutturamıyorum ama bu sefer tutturdumAyran aşı ve Yüksük çorbasından çok emindim:)Yani yapan önlerde olacak diye:)
Sonra sunumları görünce ikisi içinde acaba dedim:)Yani sunumlar biraz kafam karıştı:)
Evet bu kac olduSen çok yaklaşıyorsun ucundan kaçıyor
İşkembeci sende yeni kategoriye katılacak mısınAynen ole oldu sizler napiyonuz bakim♥