- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Super tebrik ederim canim... bu defa sende galibaaa
Evet İstanbul’dayım canım hayırlısı belli olmaz çok yakın oylarYok yok madalya geliyürr inşaAllah sen istanbuldamıydın
Tebrikler canım mm sende gibi gözüküyor
Valla tarif iddalı demişti nevreste abla ama sunumlar çok güzeldi sanmiyordum hiç öne geçeceğini bakalım nasip kısmet sonuna kadar sevinmeyeceğim yine de
Sonuncu olanlar katılabiliyor mu bir dahakineŞunu merak ediyorum yeni kategoriye katılacak mıısın?
SenceŞunu merak ediyorum yeni kategoriye katılacak mıısın?
Her zaman her şartta katılabiliyorsunuz:)Sonuncu olanlar katılabiliyor mu bir dahakine
Valla 19. Heralde
19. oldu
Afiyet olsun kuzum.. cay koymaya useniyom bennnKahve içmeyi özlemişimEki Görüntüle 2239327
Bende o yolda ilerliyorumValla 19. Heralde
Bildiğin yerden olacakSenceKanıma girdi bir kere Bildiğim yerden de gelirse
Ya cisdimisin kuzum .Valla 19. Heralde
Çayı içtim işten gelince, sıra kahvedeAfiyet olsun kuzum.. cay koymaya useniyom bennn
Kırılacak mı bakalım daha Perşembe’ye çok varBende o yolda ilerliyorumolsun kirdin seytanin bacagini
Masallah bebise:)Eki Görüntüle 2239328 benim bebeğim banyo etti teyzeleri♥
Evet gerçektenYa cisdimisin kuzum .
O zaman dansBildiğin yerden olacakBence başladın devam etmelisin
Sen çok yaklaşıyorsun ucundan kaçıyorvuuuu tahminimden cokmus.
Gerci bende o yolda ilerliyorum, bu kategoride bittigine gore 10.ya katilicam cunku
yeni kategoride bana daEvet İstanbul’dayım canım hayırlısı belli olmaz çok yakın oylar
Valla tarif iddalı demişti nevreste abla ama sunumlar çok güzeldi sanmiyordum hiç öne geçeceğini bakalım nasip kısmet sonuna kadar sevinmeyeceğim yine de