- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Aynen hepimize dünyanın kaç bucak olduğunu göstermen lazımSunum nasıl yapılır hepimiz öğreneceğiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen hepimize dünyanın kaç bucak olduğunu göstermen lazımSunum nasıl yapılır hepimiz öğreneceğiz
Yok senin sunumu kasdetmedim diğer iddialı sunumları kasdettim:)Acemiyim ben ama Sunum da yani
Bence de senindir canımEvet İstanbul’dayım canım hayırlısı belli olmaz çok yakın oylar
Valla tarif iddalı demişti nevreste abla ama sunumlar çok güzeldi sanmiyordum hiç öne geçeceğini bakalım nasip kısmet sonuna kadar sevinmeyeceğim yine de
MakarnaGelelim yeni kategoriye
Sizce ne olur dökülün bakalım
Kahve çekti canım ,kahve içeceğin şimdi :)Aynen ole oldu sizler napiyonuz bakim♥
yok kuzum ya sen şimdiden profilinde madalyana yer aç temizle bir vitrininiÇok oldu evet hayırlısı olsun inşallah çok bekledim birinci olmayı ama belli olmaz diyorum her an geçebilirler beni
bu kategori de sen seç abla benim tarifimi ama kolay olsunHer zaman tutturamıyorum ama bu sefer tutturdumAyran aşı ve Yüksük çorbasından çok emindim:)Yani yapan önlerde olacak diye:)
Sonra sunumları görünce ikisi içinde acaba dedim:)Yani sunumlar biraz kafam karıştı:)
Aynen onun almasını çok ama çok istiyordum:)
Şükür canım, gayet iyiIyice alistin artik.. iyi gidiyordur insallah.
Harika sunumlar vardi gerçekten ,evet :)Yok senin sunumu kasdetmedim diğer iddialı sunumları kasdettim:)
Çok iddialı sunumlar var:)
Tamam inşaallah:)yok kuzum ya sen şimdiden profilinde madalyana yer aç temizle bir vitrinini
bu kategori de sen seç abla benim tarifimi ama kolay olsun
Yeni menu ney abla:)İşkembeci sende yeni kategoriye katılacak mısın
Sen derken benimde cekti adamla kendime yapsammi adam icmiyor pek ama o papci oyununa daldi bende kacamak kk dayim :))Kahve çekti canım ,kahve içeceğin şimdi :)
Sende ilk olmasna rağmen çok iyiydi canım sonrakilerde birlikte bir şeyler düşünürüz:)Harika sunumlar vardi gerçekten ,evet :)
Açılınca öğreneceksiniz canımYeni menu ney abla:)
Yap bi orta sen de En guzeli,adamlar mesgul olunca gelmek daha kolaySen derken benimde cekti adamla kendime yapsammi adam icmiyor pek ama o papci oyununa daldi bende kacamak kk dayim :))
yok kuzum ya sen şimdiden profilinde madalyana yer aç temizle bir vitrinini
Eşime söyledim de inanmıyor geçen de seviniyordun olmadı diyor
bu kategori de sen seç abla benim tarifimi ama kolay olsun
Aynen onun almasını çok ama çok istiyordum:)
Çok sağol canım,sayende oldu Tamamdır :)Sende ilk olmasna rağmen çok iyiydi canım sonrakilerde birlikte bir şeyler düşünürüz:)
Makarna diye yırtınıyorum burada görsene beniiiiAçılınca öğreneceksiniz canım
Önden bi hazirlik edeydim kendimi ahaha bakalim adami ikna edecez canim cekti diye diye et ürünü olursa:))Açılınca öğreneceksiniz canım