Hadi hayırlısı olsunAyy kızlar ben şok hiç bu kdar oy alacağımı beklemiyordum yaa ama birinci olmuş gibi sevinmeyeceğim sonra üzülebilirim belli olmazhayırlısı olsun inşallah
Tesekkurler canimValide Sultan ile Yoresel Adana corbalari arasinda kaldim. Enfes gorunuyorlar, ellerinize saglik. Basarilar
Super tebrik ederim canim... bu defa sende galibaaaAyy kızlar ben şok hiç bu kdar oy alacağımı beklemiyordum yaa ama birinci olmuş gibi sevinmeyeceğim sonra üzülebilirim belli olmazhayırlısı olsun inşallah
Yok yok madalya geliyürr inşaAllah sen istanbuldamıydınAyy kızlar ben şok hiç bu kdar oy alacağımı beklemiyordum yaa ama birinci olmuş gibi sevinmeyeceğim sonra üzülebilirim belli olmazhayırlısı olsun inşallah
TesekkurlerValide Sultan ile Yoresel Adana corbalari arasinda kaldim. Enfes gorunuyorlar, ellerinize saglik. Basarilar
Aynen canım,demiştin gerçektenBen sana bu tarifi iddialı olduğunu söylemiştim
Bende ona şaşırdım baya seveni varmisNe çok işkembe seven varmış
Takibindeyim Bursa'lımAboww Bursadaşımda öğrenmiş
Tebrikler canım mm sende gibi gözüküyorAyy kızlar ben şok hiç bu kdar oy alacağımı beklemiyordum yaa ama birinci olmuş gibi sevinmeyeceğim sonra üzülebilirim belli olmazhayırlısı olsun inşallah
Hayırlı olsun :))Ayy kızlar ben şok hiç bu kdar oy alacağımı beklemiyordum yaa ama birinci olmuş gibi sevinmeyeceğim sonra üzülebilirim belli olmazhayırlısı olsun inşallah
İşkembeden atanlarNe çok işkembe seven varmış
Bence deHadi yeni kategoriye gecelim, buda bitti benim icin
Şunu merak ediyorum yeni kategoriye katılacak mıısın?İşkembeden atanlar
19. oldu