Kiz katılmayacağım ayağına yatıp, şimdi 2. Sıraya yerleşmişsinSana katılıyorum yani demek istedim,evet
Hemşehriye merdane mi ?Kiz katılmayacağım ayağına yatıp, şimdi 2. Sıraya yerleşmişsin
İyiyim canım, sen nasılsınNasılsın ablaönde gidiyorlar kaldık böyle berabermişiz heralde
Babamın kızı gelse acımamHemşehriye merdane mi ?
Şükür iyiyim abla kaybetmeyi kabullenmeye calışıyorumİyiyim canım, sen nasılsınAynen seninle aynı anda gidiyoruz:)
Yıkıldım,kelimeler paramparçaBabamın kızı gelse acımam
Bak kızı diyorum neden çünkü oğlu yok
İlk katılıma göre iyisin canım, ben hep sonlardaydım ilk katıldığım zamanlardaŞükür iyiyim abla kaybetmeyi kabullenmeye calışıyorum
Satma durumları mı ?
Hadiyaaİlk katılıma göre iyisin canım, ben hep sonlardaydım ilk katıldığım zamanlardaKatılmaya devam
Aynen, ben de kendime yenilgiye doymayan pehlivan ünvanını yapıştırdımHadiyaayenilen pehlivan güreşe doymaz bakacağız artık
Maşallah bizeeeeAynen, ben de kendime yenilgiye doymayan pehlivan ünvanını yapıştırdım
Ben sana bu tarifi iddialı olduğunu söylemiştimUzun süre sıfırdım
Konu ne bilmiyorum ama beni etiketledigine gore bir satma durumu soz konusudur
Yüksük de giriyor yarışa ve geçiyor o zaman iş değişirgurtmingotam ı kimseye satmam... bastır YÜKSÜKKK
Bildirim gitmis
gurtmingotam canim onde gidiyorsun, gonlum kendimden once senden yana.
Ve tum arkadaslara basarilar dilerim
Oyumgurtmingotam ın yüksük çorbasına gitti hem çorba çok uğraştırıcı hemde sunum süper. Birinci olur inşallah
Ayy kızlar ben şok hiç bu kdar oy alacağımı beklemiyordum yaa ama birinci olmuş gibi sevinmeyeceğim sonra üzülebilirim belli olmaz