Bizlede paylas ben anca yapmayı öğrenirimTahminlerimi seninle paylaşırım ama kimseye söylemezsen
Yaaa ama banada söyleyinTamam özelden yazışak en güzellerin biz kapalim kimseye soylemeyelim bir de Jenna ya söyleyeyim
Ben de gribal belirtiler gosteriyorum halaUykusu yok bugün üstüne ben yorgunum:/
Ben de yeni geldim bir kereO zaman vuslat kendini göstermiş demek ki toyga nin sahibi yok bağa geligelin demiştir kesin
Eşim evde WC den yazıyorum
Tamam özelden yazışak en güzellerin biz kapalim kimseye soylemeyelim bir de Jenna ya söyleyeyim
Aynı durum bendede var ya ne güzel iyiydim dünBen de gribal belirtiler gosteriyorum hala
Bu sene gripten başım kalkmadı,Allah'tan sigarayı bıraktım. Sana da çok geçmiş olsun canım.Aynı durum bendede var ya ne güzel iyiydim dün
Oy istiyor diye diskalifiye mi ettiricen beniSana versin oyunu
Tatlıysa hayatta yapamamArkadaşlar benceeeee şeebetli tatlı yahut makarna nevreste bunlardan biriyse bile o demiyor nasılsa ve kategori açılmadan tarif ayıramıyor
Sağol canım tamam.Bakalim ne diyecek canm bizide bilgilendir gecmis olsu
Saol canım sanada cook geçmiş olsun bende 1 ay önce cook kötü grip oldum atlattım yine buldu beniBu sene gripten başım kalkmadı,Allah'tan sigarayı bıraktım. Sana da çok geçmiş olsun canım.
Benim hissiyatım makarna diyorArkadaşlar benceeeee şeebetli tatlı yahut makarna nevreste bunlardan biriyse bile o demiyor nasılsa ve kategori açılmadan tarif ayıramıyor
Daha önce makarna yapıldı mı bir bakayım eski tariflere :)))Benim hissiyatım makarna diyor
Sağol canım,Yapışık bir grip türü bu ,gidip geri geliyorSaol canım sanada cook geçmiş olsun bende 1 ay önce cook kötü grip oldum atlattım yine buldu beni
Geçmiş olsun canımSaol canım sanada cook geçmiş olsun bende 1 ay önce cook kötü grip oldum atlattım yine buldu beni
Makarna ya +1Benim hissiyatım makarna diyor
Aynen öyle canım bu sene herkesi hasta ettiSağol canım,Yapışık bir grip türü bu ,gidip geri geliyor
Yakın zamanda yapılmadı gibi:)Daha önce makarna yapıldı mı bir bakayım eski tariflere :)))
Tesekkur ederimGeçmiş olsun canımBu sene grip tehlikli aman dikkat.