Afiyet olsun gülom
Teşekkür ederim oyun içinn canımmkendimi tutmasam bir tencereyi hüpleteceğim 2 çorba, arabaşı ve işkembeye verdim oyumu hayırlı uğurlu olsun
iş güç minnoş senden?
Beni çok yoran çok kızdıran üzen paramparça eden birinin burcu Yay
rica ederim memleketimin çorbası diye sana 3-5 oy daha verecektim ama öyle bir imkan yok maalesefTeşekkür ederim oyun içinn canımm
Hatırlayamadım evlaefe yi ekledim unuttuğum çok kızacak
Nörüyon topraaammmyok canm kizmam
Uyuyordum zati kendime gelebilmis degilim
Alllah razı olsun canımrica ederim memleketimin çorbası diye sana 3-5 oy daha verecektim ama öyle bir imkan yok maalesef
Yerin hep hazır tatlımHepfitim benim çok yakın arkadaşım 3. Takımdaydım zaten Gideceğim tekrar takkma da boğazımı az tutmadan gitmek istemiyorum
Bende kirmizi biberle yapicam simdi ufff cok lezzerli oliyor kesin dene
Nörimmm topramm yatakta yuvarlaniyorumNörüyon topraaammm
Tek başına mı yuvarlanıyonNörimmm topramm yatakta yuvarlaniyorumHic kalkasim yok
Vallaaahi bir iskembe olsada icsekkendimi tutmasam bir tencereyi hüpleteceğim 2 çorba, arabaşı ve işkembeye verdim oyumu hayırlı uğurlu olsun
Cocuklarla yuvarlaniyodumTek başına mı yuvarlanıyonKalkma boşver ,bazen tembellik iyidir,kendimizi şımartmamız lazım arada
Orjinal yay değildir o nüfusa yanlış yazılmıştırBeni çok yoran çok kızdıran üzen paramparça eden birinin burcu Yay
Orjinal yay değildir o nüfusa yanlış yazılmıştırAksine yay başkasını kırmamak için kendi kırılır çoğu zaman
Gunaydin balbocuuugunaydinlarr herkesee