- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.783
Gündüz :))Hangi 12? Gece? Gündüz?
Oo,iyi olmuş,Toyga Çorbası mı yapacaksın yoksa ?İyi bende günlük anne kız konuşmasını tamamladım çocuklara öğlen e çorba istediler onu hazırlayacağım :))
Gece yok musun ?Gündüz :))
Yok onlar ağzının tadını mı biliyorOo,iyi olmuş,Toyga Çorbası mı yapacaksın yoksa ?
Evet o en kolay çorba zaten :))Yok onlar ağzının tadını mı biliyortarhana istediler o kolay :))
Bugün akşam merdiven sileceğim eşim gündüz yok diye akşam a kaldı büyük ihtimal hasatim çıkarGece yok musun ?
Gelirsin sen gelirsinBugün akşam merdiven sileceğim eşim gündüz yok diye akşam a kaldı büyük ihtimal hasatim çıkar
Gelmeye çalışırım sizi bensiz bırakmam
Hic belli olmaz, ne cok iskembeci varmis :)))Yok ya yüksük gümbür gümbür geliyor valide de öyle işkembeci çıktı kkbenim şansım az ilk 5 e girersem ne ala :))
YayYükselen de kurtarıris belki
Gizli işkembecilerHic belli olmaz, ne cok iskembeci varmis :)))
Amin ablacımAmin inşallah,darısı sana inşallah
Azcık hırpalıyorum alıştı birde kerata hoşuna gidiyor
Yengecden dolayı dedim bende :)))Hepfitim benim çok yakın arkadaşım 3. Takımdaydım zaten Gideceğim tekrar takkma da boğazımı az tutmadan gitmek istemiyorum
Yok kız ben daha hizliyimm:)) Benden büyük ablam var annem daha hızlıymis
Ummadığın taş baş yarar benim Arabaşımın da müptelası çokYok ya yüksük gümbür gümbür geliyor valide de öyle işkembeci çıktı kkbenim şansım az ilk 5 e girersem ne ala :))
Hiç sorma canım ya Doğum kiloları gitmedi şuan 10 kilo fazlalığım var yaza kadar o 10 kilo gitmeli hiç bir kıyafetim olmuyorYengecden dolayı dedim bende :)))
Ne güzel canım o zaman arkadas olman seni daha cook motive edecektir :)
Dikkatli beslen yinede gidene kadar kilo cook cabuk alınıyor ne yazık ki
3-4 ay var yaza canım rahatlıkla verirsin ,emzirdiğin için dikkatli beslenirsen zaten kilo vermen hızlı olurHiç sorma canım ya Doğum kiloları gitmedi şuan 10 kilo fazlalığım var yaza kadar o 10 kilo gitmeli hiç bir kıyafetim olmuyor