- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Afiyet olsun gülom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun gülom
Teşekkür ederim oyun içinn canımmkendimi tutmasam bir tencereyi hüpleteceğim 2 çorba, arabaşı ve işkembeye verdim oyumu hayırlı uğurlu olsun
iş güç minnoş senden?
Beni çok yoran çok kızdıran üzen paramparça eden birinin burcu Yay
rica ederim memleketimin çorbası diye sana 3-5 oy daha verecektim ama öyle bir imkan yok maalesefTeşekkür ederim oyun içinn canımm
Yazıp durmayin deynepnaz telefondan bakaniyor
deynepnaz hariç onun çenesi düşük değil ilham geldikçe konuşuyor o
yok canm kizmamHatırlayamadım evlaefe yi ekledim unuttuğum çok kızacak
Nörüyon topraaammmyok canm kizmam
Uyuyordum zati kendime gelebilmis degilim
Alllah razı olsun canımrica ederim memleketimin çorbası diye sana 3-5 oy daha verecektim ama öyle bir imkan yok maalesef
Yerin hep hazır tatlımHepfitim benim çok yakın arkadaşım 3. Takımdaydım zaten Gideceğim tekrar takkma da boğazımı az tutmadan gitmek istemiyorum
Bende kirmizi biberle yapicam simdi ufff cok lezzerli oliyor kesin dene
Nörimmm topramm yatakta yuvarlaniyorum Hic kalkasim yokNörüyon topraaammm
Tek başına mı yuvarlanıyon Kalkma boşver ,bazen tembellik iyidir,kendimizi şımartmamız lazım aradaNörimmm topramm yatakta yuvarlaniyorum Hic kalkasim yok
Vallaaahi bir iskembe olsada icsekkendimi tutmasam bir tencereyi hüpleteceğim 2 çorba, arabaşı ve işkembeye verdim oyumu hayırlı uğurlu olsun
Cocuklarla yuvarlaniyodumbirbirlerine girdiler yok sen anneme daha cok sarildin yok sen diye kovaladim kaldim tekTek başına mı yuvarlanıyon Kalkma boşver ,bazen tembellik iyidir,kendimizi şımartmamız lazım arada
Orjinal yay değildir o nüfusa yanlış yazılmıştır Aksine yay başkasını kırmamak için kendi kırılır çoğu zamanBeni çok yoran çok kızdıran üzen paramparça eden birinin burcu Yay
Allah seniii....nerdende aklina geliyor bul laflarOrjinal yay değildir o nüfusa yanlış yazılmıştır Aksine yay başkasını kırmamak için kendi kırılır çoğu zaman
Gunaydin balbocuuugunaydinlarr herkesee