- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Buralardayim canim..:) afiyet olsun.. ben de ekmek arasi peynir yedim:)Sen yoksun hayırdir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buralardayim canim..:) afiyet olsun.. ben de ekmek arasi peynir yedim:)Sen yoksun hayırdir ?
1 e geliyordu sanırım yattim 5.30 da eşime kalkıyorum 6:10 da o gidiyor tekrar yatip 8.30 da çocukları okula bırakıyorum gelip kahvaltı yapıyorum çay kaynarken açtım müziği oynadım kızim beni oturmaya çalışıyorSabah sabah ne oyunu
Hem ne ara uyudun uyandın gece burdaymıssın
Onun tadı da çok güzel oluyor beeeBuralardayim canim..:) afiyet olsun.. ben de ekmek arasi peynir yedim:)
Tamam sana torpil yaparım 5 yapacaksam 3 yazarımBen buradayken yaz da yokken yazma
Güncele yetişemiyorum sonra
Iyi enerjiksin maşallah diyelim1 e geliyordu sanırım yattim 5.30 da eşime kalkıyorum 6:10 da o gidiyor tekrar yatip 8.30 da çocukları okula bırakıyorum gelip kahvaltı yapıyorum çay kaynarken açtım müziği oynadım kızim beni oturmaya çalışıyor
Benden daha oturaklı
Tamam anlaştıkTamam sana torpil yaparım 5 yapacaksam 3 yazarım
Bu harekete göre 78 kiloyum çok yiyorum ama ben benim diyette yediğimi siz normalde yiyorsunuzdurIyi enerjiksin maşallah diyelim
Ben daha yataktan kalkamadım
Yazmaktan vazgecmoyorimTamam anlaştık
Demek ki biraz azaltsan cook güzel kilo verirsin canım :))Bu harekete göre 78 kiloyum çok yiyorum ama ben benim diyette yediğimi siz normalde yiyorsunuzdur
Gunaydin
Olurmu olur :))
Beni değil iyi diyelim iyi olalım fazlalık kilolarım var onun dışın da iyiyim ama kilolarıma çok taktım taktıkça yiyorum yedikçe takıyorumİki kişi unuttum ama kimi unuttum acep
Bnde bi akreptim oysaBende akrep ile anlaşamıyorum genelde anlasirim herkes le yükselen kova eşimden kova :))
Yeni dogum yaptın sanırım bebegini sağlıklı büyüt inşallahBeni değil iyi diyelim iyi olalım fazlalık kilolarım var onun dışın da iyiyim ama kilolarıma çok taktım taktıkça yiyorum yedikçe takıyorum
Oyy MaşaAllah tam ısırmalık:) Rabb'im hayırlı, sağlıklı uzun ömür versin İnşaAllah
Tam minciklamq zamanı abla ya çok tatlı oluyorlar o zaman
Yok ya yüksük gümbür gümbür geliyor valide de öyle işkembeci çıktı kk benim şansım az ilk 5 e girersem ne ala :))Gunaydin
Iyi canim sen
Kiz sen iyi gidiosun masallah, bnce bu defa olucak su bildirim bi gtseydi
İyidir miniğim,sen nasılsın ?
Yükselen de kurtarıris belkiBnde bi akreptim oysa
İyi bende günlük anne kız konuşmasını tamamladım çocuklara öğlen e çorba istediler onu hazırlayacağım :))İyidir miniğim,sen nasılsın ?
Hangi 12? Gece? Gündüz?Yine yandiniz 12 ye kadar burdayım