Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Ama yarın bildirim açılırsa bi Bakmışsın öndesin belli olmaz hiçbişey k.k bu ne olacağı belli olmaz
Aynen canim, bildirim gittiginde oylar dagilir ve iki oy hakki oldugu icin hic belli olmaz kimin nolacagi
Ben bildirimi bekliyorum, suanda onde veya geride degil hic kimse. Insallah yarin giderse bildirim senleniriz

Aynen canim, bildirim gittiginde oylar dagilir ve iki oy hakki oldugu icin hic belli olmaz kimin nolacagi
Ben bildirimi bekliyorum, suanda onde veya geride degil hic kimse. Insallah yarin giderse bildirim senleniriz
2 oy olması dahada bir etkiliyor bencede valla 4 hatta 5 gözle bekliyorum bende inşallah daha fazla bekletmezler bizi .sen önlerdesin demiiii

2 oy olması dahada bir etkiliyor bencede valla 4 hatta 5 gözle bekliyorum bende inşallah daha fazla bekletmezler bizi .sen önlerdesin demiiii
Yani muhtemelen yarin gonderir Kazen emmi bildirimi, 3 gun kaliyor oylamanin bitmesine.
Simdilik oyle, degisir bildirim gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…