Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Zaten suanda da iyi corban sunumun inan ki, zamanla daha tecrubeli olursun sadece misal suanda bende hic heyecan yok ama ilk katilisimda saniyede bir sayfayi yeniler kontrol ederdim.
Ahanda ben yapıyorum onu ama aynı oysa kaldığını görünce kedi görmüş fare gibi kalıyorum

Zaten suanda da iyi corban sunumun inan ki, zamanla daha tecrubeli olursun sadece misal suanda bende hic heyecan yok ama ilk katilisimda saniyede bir sayfayi yeniler kontrol ederdim.
bende suan oleyim ama 1de kalinca umutlar tukendi artik hevesim yok oylamada.. simdi bidaki yarismayi dusunyorum masallah sende suan iy ilerliyosun

Sık disini, yarin en gec sali gunu bildirimle beraber anlariz kim kazanacak
Ama zamanla,katilmaya devam edersen,heyecanin gider ve isin zevkinde eglencesinde olursun
İnşallah yapacağım bişey olursa katılabilirsem katılırım canım, valla inşallah hergün tel elimde heyecanla bakıp yenileyip duruyorum esiminde dalgası oldum oldunmu sonuncu dıyo sonuncu olursam bamyanın parasını isterim dediya .

Iyi ediyorsun, belli olmaz ama yine de
Katil yine mutlaka, bende pes etmeden katiliyorum bagimlilik oldu artik
onceden takip ediyodumda bebis kucuk oldugundan cesaret edemiyodum simdide acele acele yaptim durmuyo cunku ama bundan sorakilere mutlaka katilcam en azindan eglenyorum

Hadi iyi geceler kizlar, siz daha burdasiniz sanirim.
Oylara sahip cikin geleni gideni hosbes edin cay corba servisi yapiverin. oyverenler velinimettir neticede
Ben suraya iki paspas atayim sizde ustunden geciveri
Hadi iyi geceler kizlar, siz daha burdasiniz sanirim.
Oylara sahip cikin geleni gideni hosbes edin cay corba servisi yapiverin. oyverenler velinimettir neticede
Ben suraya iki paspas atayim sizde ustunden geciverin gari
Tamam o iş bizde sen merak etme iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…