- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Bencede değişsin ,değişmeli, değişecek,Yani muhtemelen yarin gonderir Kazen emmi bildirimi, 3 gun kaliyor oylamanin bitmesine.
Simdilik oyle, degisir bildirim gidince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede değişsin ,değişmeli, değişecek,Yani muhtemelen yarin gonderir Kazen emmi bildirimi, 3 gun kaliyor oylamanin bitmesine.
Simdilik oyle, degisir bildirim gidince
bide aceleye geldi son gun karar verdim katilmaya bidakine ii olur artikBelli olmaz, ayrica ilk elin gunahida olmaz
bliyorum kuşum saolCanım son zamanda girdin yine iyi yaptın sunumunu,bu nazarlık olsun hem daha belli değil hiçbişey ben inanıyorum sana biliyorsun.
Cok acik sozlusun, sagol yaBencede değişsin ,değişmeli, değişecek,
Zaten suanda da iyi corban sunumun inan ki, zamanla daha tecrubeli olursun sadece misal suanda bende hic heyecan yok ama ilk katilisimda saniyede bir sayfayi yeniler kontrol ederdim.bide aceleye geldi son gun karar verdim katilmaya bidakine ii olur artik
İçimde kalsında dertmi olsun yani uzmanlar salıverin diyor kız doğru söyle ne vaad ettin de aldın o kadar oyu de heleCok acik sozlusun, sagol ya
Ahanda ben yapıyorum onu ama aynı oysa kaldığını görünce kedi görmüş fare gibi kalıyorumZaten suanda da iyi corban sunumun inan ki, zamanla daha tecrubeli olursun sadece misal suanda bende hic heyecan yok ama ilk katilisimda saniyede bir sayfayi yeniler kontrol ederdim.
Yaaaa ahahahhahaİçimde kalsında dertmi olsun yani uzmanlar salıverin diyor kız doğru söyle ne vaad ettin de aldın o kadar oyu de hele
Sık disini, yarin en gec sali gunu bildirimle beraber anlariz kim kazanacakAhanda ben yapıyorum onu ama aynı oysa kaldığını görünce kedi görmüş fare gibi kalıyorum
bende suan oleyim ama 1de kalinca umutlar tukendi artik hevesim yok oylamada.. simdi bidaki yarismayi dusunyorum masallah sende suan iy ilerliyosunZaten suanda da iyi corban sunumun inan ki, zamanla daha tecrubeli olursun sadece misal suanda bende hic heyecan yok ama ilk katilisimda saniyede bir sayfayi yeniler kontrol ederdim.
Iyi ediyorsun, belli olmaz ama yine debende suan oleyim ama 1de kalinca umutlar tukendi artik hevesim yok oylamada.. simdi bidaki yarismayi dusunyorum masallah sende suan iy ilerliyosun
İnşallah yapacağım bişey olursa katılabilirsem katılırım canım, valla inşallah hergün tel elimde heyecanla bakıp yenileyip duruyorum esiminde dalgası oldum oldunmu sonuncu dıyo sonuncu olursam bamyanın parasını isterim dediya .Sık disini, yarin en gec sali gunu bildirimle beraber anlariz kim kazanacak
Ama zamanla,katilmaya devam edersen,heyecanin gider ve isin zevkinde eglencesinde olursun
onceden takip ediyodumda bebis kucuk oldugundan cesaret edemiyodum simdide acele acele yaptim durmuyo cunku ama bundan sorakilere mutlaka katilcam en azindan eglenyorumIyi ediyorsun, belli olmaz ama yine de
Katil yine mutlaka, bende pes etmeden katiliyorum bagimlilik oldu artik
Olmazsin sonuncuİnşallah yapacağım bişey olursa katılabilirsem katılırım canım, valla inşallah hergün tel elimde heyecanla bakıp yenileyip duruyorum esiminde dalgası oldum oldunmu sonuncu dıyo sonuncu olursam bamyanın parasını isterim dediya .
Katil canim aynen egleniyoruz sohbet muhabbetonceden takip ediyodumda bebis kucuk oldugundan cesaret edemiyodum simdide acele acele yaptim durmuyo cunku ama bundan sorakilere mutlaka katilcam en azindan eglenyorum
İnşallahOlmazsin sonuncu
zaten guzel olan o gerisi bos yaKatil canim aynen egleniyoruz sohbet muhabbet
Hadi iyi geceler kizlar, siz daha burdasiniz sanirim.
Oylara sahip cikin geleni gideni hosbes edin cay corba servisi yapiverin. oyverenler velinimettir neticede
Ben suraya iki paspas atayim sizde ustunden geciveri
Tamam o iş bizde sen merak etme iyi gecelerHadi iyi geceler kizlar, siz daha burdasiniz sanirim.
Oylara sahip cikin geleni gideni hosbes edin cay corba servisi yapiverin. oyverenler velinimettir neticede
Ben suraya iki paspas atayim sizde ustunden geciverin gari