Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Zaten suanda da iyi corban sunumun inan ki, zamanla daha tecrubeli olursun sadece:KK52: misal suanda bende hic heyecan yok:rapci: ama ilk katilisimda saniyede bir sayfayi yeniler kontrol ederdim. :KK53:
Ahanda ben yapıyorum onu ama aynı oysa kaldığını görünce kedi görmüş fare gibi kalıyorum :KK66:

Zaten suanda da iyi corban sunumun inan ki, zamanla daha tecrubeli olursun sadece:KK52: misal suanda bende hic heyecan yok:rapci: ama ilk katilisimda saniyede bir sayfayi yeniler kontrol ederdim. :KK53:
bende suan oleyim ama 1de kalinca umutlar tukendi artik hevesim yok oylamada.. simdi bidaki yarismayi dusunyorum:KK73: masallah sende suan iy ilerliyosun :KK66:

Sık disini, yarin en gec sali gunu bildirimle beraber anlariz kim kazanacak:confused:
Ama zamanla,katilmaya devam edersen,heyecanin gider ve isin zevkinde eglencesinde olursun:KK8:
İnşallah yapacağım bişey olursa katılabilirsem katılırım canım, valla inşallah hergün tel elimde heyecanla bakıp yenileyip duruyorum esiminde dalgası oldum oldunmu sonuncu dıyo sonuncu olursam bamyanın parasını isterim dediya :KK48:.

Iyi ediyorsun, belli olmaz ama yine de:rapci:
Katil yine mutlaka, bende pes etmeden katiliyorum bagimlilik oldu artik:KK47:
onceden takip ediyodumda bebis kucuk oldugundan cesaret edemiyodum simdide acele acele yaptim durmuyo cunku ama bundan sorakilere mutlaka katilcam en azindan eglenyorum:halay:

Hadi iyi geceler kizlar, siz daha burdasiniz sanirim.:deli:
Oylara sahip cikin:KK53: geleni gideni hosbes edin cay corba servisi yapiverin.:KK70: oyverenler velinimettir neticede:KK70:
Ben suraya iki paspas atayim sizde ustunden geciveri
Hadi iyi geceler kizlar, siz daha burdasiniz sanirim.:deli:
Oylara sahip cikin:KK53: geleni gideni hosbes edin cay corba servisi yapiverin.:KK70: oyverenler velinimettir neticede:KK70:
Ben suraya iki paspas atayim sizde ustunden geciverin gari:temizlik::temizlik:
Tamam o iş bizde sen merak etme :temizlik::cool: iyi geceler:KK15:

X