- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Hakkınızda hayırlısı canım elbet olacakKeske abla keske, oyle icimden geldi olsa keske diye gecirdim yazdim
Olsa hemen yazarim zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkınızda hayırlısı canım elbet olacakKeske abla keske, oyle icimden geldi olsa keske diye gecirdim yazdim
Olsa hemen yazarim zaten
Insallah abla nasipHakkınızda hayırlısı canım elbet olacak
Hayırlı geceler canımIyi geceler herkese ❤
Bana da yazar mısın canım.Annemin denediği bir yöntem var bitkisel bir kaç kişide ise yaradı denemek istersen yazayım özelden belki yapmissindir ama bilmiyorim
Allah hayırlısı ile nasip etsin sizedeInsallah abla nasip
Amin insallah isteyen dileyen herkese saglikla hayirla nasip etsin RabbimAllah hayırlısı ile nasip etsin sizede
İyi gecelerHayırlı geceler hanımlar
Bir ara oyunda çok karsilasiyorduk seninle yorgun anneanne cimBen biraz gezineyim kk da
İyi geceler kızlar
Amin benimde ablam uğraşıyor onun için istedim bende .Amin insallah isteyen dileyen herkese saglikla hayirla nasip etsin Rabbim
Hadi yaBir ara oyunda çok karsilasiyorduk seninle yorgun anneanne cim
Oyun bölümünde demek istedim yoksa ananeleri karistirmadim inşallah :)Hangi oyun
Benim hiç olmadı ondan bilmem alarmımı varmış onunBenim her yerde öyle oluyor bir kere büyük bir yerde o zamanlar şu MP3 dinlemek için minik cihazlar varya onlar yeni çıktı elime aldigimla alarm ötmesi bir oldu herkes bana bakınca nasıl utandım
Etiketler beniOyun bölümünde demek istedim yoksa ananeleri karistirmadim inşallah :)