- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Hayırlı geceler güzelimmHayırlı geceler hanımlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı geceler güzelimmHayırlı geceler hanımlar
Büyük mağazalarda Çalinmaya karşı oluyor ya o alarm iste hırsız gibi oldum sorumlusu liseden arkadaş çıktı Allah tanBenim hiç olmadı ondan bilmem alarmımı varmış onun
Ayyy yazıkk kötü olmuş buBüyük mağazalarda Çalinmaya karşı oluyor ya o alarm iste hırsız gibi oldum sorumlusu liseden arkadaş çıktı Allah tan
Evet o yüzden artık teknoloji aletlerine elimi sürünüyorumAyyy yazıkk kötü olmuş bu
Aynı şey birdaha olmaz inşaAllah üzülmeEvet o yüzden artık teknoloji aletlerine elimi sürünüyorum
Gözün aydın ben sana ne Didim sonunculuk bizde13 olmuşumya ben
Senin kaç ay hangisiydi ,valla 1 oya bile sevinir oldum sorma bizi solladılaryaGözün aydın ben sana ne Didim sonunculuk bizde
Ben bir oydayim kız .toplam bir .hepsi birSenin kaç ay hangisiydi ,valla 1 oya bile sevinir oldum sorma bizi solladılarya
Sahimi diyon kız valla kendimden utandım simdi şükür bilmiyomBen bir oydayim kız .toplam bir .hepsi bir
Sahi sahi ..Sahimi diyon kız valla kendimden utandım simdi şükür bilmiyom
Ama yarın bildirim açılırsa bi Bakmışsın öndesin belli olmaz hiçbişey k.k bu ne olacağı belli olmazSahi sahi ..
yanliz deilsinSahi sahi ..
Kuzucuklarım benimmm bidahakine daha iyi olacak eminimyanliz deilsin
umarim ole olur canisiKuzucuklarım benimmm bidahakine daha iyi olacak eminim
Canım son zamanda girdin yine iyi yaptın sunumunu,bu nazarlık olsun hem daha belli değil hiçbişey ben inanıyorum sana biliyorsun.umarim ole olur canisi
Aynen canim, bildirim gittiginde oylar dagilir ve iki oy hakki oldugu icin hic belli olmaz kimin nolacagiAma yarın bildirim açılırsa bi Bakmışsın öndesin belli olmaz hiçbişey k.k bu ne olacağı belli olmaz
Belli olmaz, ayrica ilk elin gunahida olmazyanliz deilsin
2 oy olması dahada bir etkiliyor bencede valla 4 hatta 5 gözle bekliyorum bende inşallah daha fazla bekletmezler bizi .sen önlerdesin demiiiiAynen canim, bildirim gittiginde oylar dagilir ve iki oy hakki oldugu icin hic belli olmaz kimin nolacagi
Ben bildirimi bekliyorum, suanda onde veya geride degil hic kimse. Insallah yarin giderse bildirim senleniriz
Yani muhtemelen yarin gonderir Kazen emmi bildirimi, 3 gun kaliyor oylamanin bitmesine.2 oy olması dahada bir etkiliyor bencede valla 4 hatta 5 gözle bekliyorum bende inşallah daha fazla bekletmezler bizi .sen önlerdesin demiiii