- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Kesinlikle bekliyorum guzel haberlerini, inaniyorum bu sefer cok guzel olacak. Pesinden de ben gelirim belkiAy inşallah hayırlı haberler gelirsem partileriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle bekliyorum guzel haberlerini, inaniyorum bu sefer cok guzel olacak. Pesinden de ben gelirim belkiAy inşallah hayırlı haberler gelirsem partileriz
Yoksaaa HamilemisinKesinlikle bekliyorum guzel haberlerini, inaniyorum bu sefer cok guzel olacak. Pesinden de ben gelirim belki
Dedi ve abdal a malum olduKesinlikle bekliyorum guzel haberlerini, inaniyorum bu sefer cok guzel olacak. Pesinden de ben gelirim belki
Kiz sagir sultan biliyor benim cocuk istedigimiBen senin profil foto dan öyle bir isteğin olduğunu düşünmeye başlamıştım hadi yazmayayım dedim şimdi duramadim :))
Hadi inşaallah yoksa bir şey mi varKesinlikle bekliyorum guzel haberlerini, inaniyorum bu sefer cok guzel olacak. Pesinden de ben gelirim belki
Ayy yok nerde o gunler, icimden geldi yazdim oyle keskeeYoksaaa Hamilemisin
BilmiyordumKiz sagir sultan biliyor benim cocuk istedigimi
6 yildir istiyorum cok sukur
İnşaallah yakın zamanda gerçek olurAyy yok nerde o gunler, icimden geldi yazdim oyle keskee
Keske abla keske, oyle icimden geldi olsa keske diye gecirdim yazdimHadi inşaallah yoksa bir şey mi var
Eee olmaz tabii benım ugurlu listeme hala gelmedinAyy yok nerde o gunler, icimden geldi yazdim oyle keskee
Insallah ablamİnşaallah yakın zamanda gerçek olur
İyi gecelerIyi geceler herkese ❤
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Sende mi vayKiz sagir sultan biliyor benim cocuk istedigimi
6 yildir istiyorum cok sukur
Eee olmaz tabii benım ugurlu listeme hala gelmedin
Bak ben maşallahh heer ay hamileyim
Yok abla yok ben hamile degilimSende mi vay
Annemin denediği bir yöntem var bitkisel bir kaç kişide ise yaradı denemek istersen yazayım özelden belki yapmissindir ama bilmiyorim
Kiz ben kendi haline biraktim, ovu felan bir sey yapmiyorum. Kendimizi toparlayip tupe gececegiz cunku
Cok ugrastim ben her seyi denedigim icin, biraz inzivaya cekilmek iyi olur diye dusunuyorum. Insan yipraniyor valla
Altarnetif tip, car cop ot ne varsa denedim, tibben de tup bebek disinda denemelerim oldu. Ama yaz yine de canimAnnemin denediği bir yöntem var bitkisel bir kaç kişide ise yaradı denemek istersen yazayım özelden belki yapmissindir ama bilmiyorim