İnşallah Allahım nolurAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,gözün aydın.
Amin aminİnşallah Allahım nolur
Askolsun niye söylemiyorsun hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin
Maşallah canım, rabbim bu sefer yüzünüzü güldürsün. 9 ay saglıkla geçsin, saglıkla kucağınıza alın :)5+3 şuan :)
6+5 te gitcem muayene inşallh gümbür gümbür gelirim
Bildirim gidince değişir canım:)haklisin nevoşum saniyede 5 msj doluyoilk katilimim hic ugurlu olmadi hala oldugum yerde sayiyom sona kalan dona kalirmis harbiden kaldim ya
İyi neyse oda iyidir:)Biraz dinlenirsin:)Yok görümcem ve kızı gidiyorçocuklar aynı yaşta, birbirleri ile sürekli kavga bağrış, çağrış içindeler. dinlenme nerdeee
Senin yine iyimis ben takıma bakıp gelene kadar 70 mesaj birikiyorbaska bi topige bakip gelyom bi bakyom 10 20 msj sayisi
Kalp atışı duymadım yaAskolsun niye söylemiyorsun hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin
Haberim yoktu:)Bebek geliyor yaa :)
Ne kanseriydi? 4. Evre en son ki evre oluyor tabi yapacak bişey kalmıyorSağol canım amin. Kanser öğrendiğimiz de 4 evre idi.
Hakkımda hayırlısı neyse o olsunMaşallah canım, rabbim bu sefer yüzünüzü güldürsün. 9 ay saglıkla geçsin, saglıkla kucağınıza alın :)
Aslında profiline sürekli bakıyorum acaba çizelge var mı diye:)5+3 şuan :)
6+5 te gitcem muayene inşallh gümbür gümbür gelirim
simdiden bidaki yarismaya konsantreyim insallah calisdigim yerden gelirBildirim gidince değişir canım:)
Kalp atışı olamdan koymayayım dedim bu sefer :)Aslında profiline sürekli bakıyorum acaba çizelge var mı diye:)
Duyarsınız inşaallah
Kalp atışı duymadım ya
Ondan bişey diyemiyorum kimseye görenlerde diğer topikten gördü büyük ihtimalle
Ailelerden bile hiç kimse bilmiyor .
Eşim ve ben
oyle cnm hizlara yetismek mumkun degilSenin yine iyimis ben takıma bakıp gelene kadar 70 mesaj birikiyor
Hadi inşaallahsimdiden bidaki yarismaya konsantreyim insallah calisdigim yerden gelir
Ahh ağzından bal damlıyorDuyarsınız inşaallah
Aynen :)İyi neyse oda iyidir:)Biraz dinlenirsin:)
Ben de sayfasında görmüştümHaberim yoktu:)
İnşallah canım benimHakkımda hayırlısı neyse o olsun
İnşallh hayırlı olan bebeğimdir