İyi akşamalr canımİYİ AKŞAMLAR
Ohooo vardır bayağı:)Kaç dadaş var onu görelimBaşkası biraz zor:)
İyi geceler canımAbone ben 1 mesaj yazamadan 5 mesaj daha gelmiş, ben yetisemiyom sizeiyi geceler
10 kişi çıksa yeter:)İyi akşamalr canım
Ohooo vardır bayağı:)
İyi geceler canımGeliyor musun gidiyor musun
Benide unutmayın konyaaaaaaaaaa araya sıkıştırayım kendimi bendeEksikmi kalayım Konya Kayseri Kırşehir Yozgaaat ses verinnn huuu 1.lik elden giidiyeaaahhh
Evet çok lezzetli ben daha önce et suyu ile yapmistim bayağı video izledim kadının biri afyon bunu etli yapar deyinceBen bazen yemek niyetine yapıyorum:)İçine arada nohutta ekliyorum:)Benimkiler çok sever:)
Duyunn haydi coşturun buraları kazanırsam kaşık oyunu oynacam size
Etli daha güzel oluyor:)Ellerine sağlıkEvet çok lezzetli ben daha önce et suyu ile yapmistim bayağı video izledim kadının biri afyon bunu etli yapar deyincesonuç bu
Yokmu arttıran yüksüğe bak seennn Arap atı gibi sonradan açıldı koşuyor
Acaba Kazen oyunu senin tarife verecek miBenide unutmayın konyaaaaaaaaaa araya sıkıştırayım kendimi bende
Hoşbuldum fıstık ablammHoşgeldin şekerim
Afiyet olsun demek günlerde nasip olsa keşkeEtli daha güzel oluyor:)Ellerine sağlık
Nasılsın canımHoşbuldum fıstık ablamm
İyi geceler gidiyor musun
Gitme tamam şarjım az zaten
İyi geceler canımGeliyor musun gidiyor musun
Kazen oy verirken bildirimleri de açar herhalde :))Acaba Kazen oyunu senin tarife verecek mi
İnşaallah canım:)Önümüzdeki yıllarda Türkiye turuna çıkacağız.Hepinizi tek tek gezeceğimAfiyet olsun demek günlerde nasip olsa keşke
İnşallahKazen oy verirken bildirimleri de açar herhalde :))
Senin 4 favorinin içinde varsam o bile yeterSen çok şehirden oy alırsın:)Arabaşıya sahip çıkan çoktur:)
Allah rahatlık versin canımSize iyi geceler demeye geldim, biraz yoğun bir gündü, bıcı bıcı yapıp uyumak istiyorum anca yarına kalkarım
İyi uykular canımSize iyi geceler demeye geldim, biraz yoğun bir gündü, bıcı bıcı yapıp uyumak istiyorum anca yarına kalkarım
Varsın tabi ki:)S
Senin 4 favorinin içinde varsam o bile yeter
Ben seni burdan Dikili ye götürürüm anca Dikili sahillerinde kosarizİnşaallah canım:)Önümüzdeki yıllarda Türkiye turuna çıkacağız.Hepinizi tek tek gezeceğim