- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Önce bana gel 7 senedir bekliyorumİnşaallah canım:)Önümüzdeki yıllarda Türkiye turuna çıkacağız.Hepinizi tek tek gezeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce bana gel 7 senedir bekliyorumİnşaallah canım:)Önümüzdeki yıllarda Türkiye turuna çıkacağız.Hepinizi tek tek gezeceğim
Kimin bu yüksük çıksın ortaya acaip bilendim
İnşaalalh canım ne güzel olurBen seni burdan Dikili ye götürürüm anca Dikili sahillerinde kosariz
Birde elbette ki şehitlerimiz var oraları gezeriz
Bir 7 seneekleyecek miyim yani bende ://Önce bana gel 7 senedir bekliyorum
Geziye ancak tek başıma çıkayım:)Önce bana gel 7 senedir bekliyorum
Varım da bana neden 1 oyunu çok gördünVarsın tabi ki:)
gurtmingotam yapma etme sen bizden küçüksün dedim dinlemediKimin bu yüksük çıksın ortaya acaip bilendim
Ben unuttum kim ne yaptığınıKimin bu yüksük çıksın ortaya acaip bilendim
İyiyim ablacım şükür sen nasılsın. Valla bende meraktayım abla.konyalı dediler bide bana versin yaa yazık bakıp duruyorum 12den yukarı cıkamadımAcaba Kazen oyunu senin tarife verecek mi
Kriterlerime uymadı:)İlk katılanlar dedik ya:)Varım da bana neden 1 oyunu çok gördün
Bende karıştırıyorum hepBen unuttum kim ne yaptığını
Bende ilk sayılırım ://Kriterlerime uymadı:)İlk katılanlar dedik ya:)
gurtmingotam En çıtırımız,en beceriklimiz(yaşına göre bomba),en çok kesintisiz katılanımızBen unuttum kim ne yaptığını
Nevoşa sorBir 7 seneekleyecek miyim yani bende ://
Bana giderken uğra dönerken geç olurİnşaallah canım:)Önümüzdeki yıllarda Türkiye turuna çıkacağız.Hepinizi tek tek gezeceğim
Ama favorimsin dedim daha ne diyeyim:)Oyu boşver dediğime bakBende ilk sayılırım ://
Kocama söyleyeyimNevoşa sor
Tamam inşaallahBana giderken uğra dönerken geç olur
Ama favorimsin dedim daha ne diyeyim:)Oyu boşver dediğime bak