Ama siz çok kalabalıksınız ve elinizde bir şey yok bizim yemeklerimiz var:)Biz de o kadar yarısmada zayıflatıyorız bize niye vermiyorlar ki
Tamam canım :)))Yok balık salata yedim akşam ekmeği çok çok az yedim :))
Ben sana bu sunumun muhteşem olduğunu söylemiştim:)İlk nevreste abla ya toyga dediğimde ilklerden yariscagim aklıma gelmezdi hele iskembe ile yarışacagim hiç gelemezdi
Takılıyorum zaten bizim gidip gelen cook oluyor zaten kimse kalıcı da olmuyor :))Ama siz çok kalabalıksınız ve elinizde bir şey yok bizim yemeklerimiz var:)
Öyle canım:)Takılıyorum zaten bizim gidip gelen cook oluyor zaten kimse kalıcı da olmuyor :))
İlk 3 e girmek bile mutlu eder beni ama bildirim herşeyi değiştirebilir ama bir totem yaptımBen sana bu sunumun muhteşem olduğunu söylemiştim:)
Bence yarışma 4 tarif arasında gidip gelecek:)En baştan beri bunlar alır dediğim tarifler:)İlk 3 e girmek bile mutlu eder beni ama bildirim herşeyi değiştirebilir ama bir totem yaptımmesajları okuyup cvo yazıp ondan sonra bakıyorum kim kaç puan önde
Yüksük yetişmişBence yarışma 4 tarif arasında gidip gelecek:)En baştan beri bunlar alır dediğim tarifler:)
Biz çekilelim o zamanBence yarışma 4 tarif arasında gidip gelecek:)En baştan beri bunlar alır dediğim tarifler:)
Bolustuk 400 u yasminij 200 abkam 100 tanesi benimAna 700 mesajlık ne konuştunuz ya
Hep senin dedikodunu yapAna 700 mesajlık ne konuştunuz ya
Bende diyorum nerede bu afyonlular çorbaya sahip çıkalımBiz çekilelim o zamanNerede bu Karadeniz'li kara lahana severler
Senin şansında var.Bence bilindik ve görseli güzel olan çorbalar daha çok oy alacak:)Biz çekilelim o zamanNerede bu Karadeniz'li kara lahana severler
Önce ben çağırdım sen sıranı bekleBende diyorum nerede bu afyonlular çorbaya sahip çıkalım
Benimki bilindik mı ?Senin şansında var.Bence bilindik ve görseli güzel olan çorbalar daha çok oy alacak:)
Bak benim çorba sonuncu olur yada sonlarda ondan eminim:)
Sen Karadeniz çağırıyorsun ben afyon fifty fiftyÖnce ben çağırdım sen sıranı bekle
Ben zaten ondan çok oy bekliyorum bayağı güzel ve iddialı bir çorbadır:)Yüksük yetişmiş