100 ü? Ben hele ortalama düz birşey söyledim kusurati da vardıBolustuk 400 u yasminij 200 abkam 100 tanesi benim
Yapsınlar, dedikodu iyidir ben severimHep senin dedikodunu yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100 ü? Ben hele ortalama düz birşey söyledim kusurati da vardıBolustuk 400 u yasminij 200 abkam 100 tanesi benim
Yapsınlar, dedikodu iyidir ben severimHep senin dedikodunu yap
Adı belki değil ama görüntü olarak çoğumuzun sık sık yaptığı bir çorba ben çok sık yaparım:)Benimki bilindik mı ?
Bence de bildirim gidince dadaşlar senin tarifi sonda bırakmazSenin şansında var.Bence bilindik ve görseli güzel olan çorbalar daha çok oy alacak:)
Bak benim çorba sonuncu olur yada sonlarda ondan eminim:)
Bende seni ne kadar çoooookkkk sevdiğimi yazmıştım100 ü? Ben hele ortalama düz birşey söyledim kusurati da vardı
Yapsınlar, dedikodu iyidir ben severim
Benim yarışma için yaomam en fazla 5 .olmuştur ilk yaptığımda eşim çok beğenmişti :)Adı belki değil ama görüntü olarak çoğumuzun sık sık yaptığı bir çorba ben çok sık yaparım:)
Kaç dadaş var onu görelimBaşkası biraz zor:)Bence de bildirim gidince dadaşlar senin tarifi sonda bırakmaz
Bütün şehirleri sıralasaydınEksikmi kalayım Konya Kayseri Kırşehir Yozgaaat ses verinnn huuu 1.lik elden giidiyeaaahhh
Ben bazen yemek niyetine yapıyorum:)İçine arada nohutta ekliyorum:)Benimkiler çok sever:)Benim yarışma için yaomam en fazla 5 .olmuştur ilk yaptığımda eşim çok beğenmişti :)
Keşke bende iç Anadolu deseydim bu kaç il sahip çıkardıBence de bildirim gidince dadaşlar senin tarifi sonda bırakmaz
İyi geceler gidiyor musunAbone ben 1 mesaj yazamadan 5 mesaj daha gelmiş, ben yetisemiyom size iyi geceler
Bunu yazmasanda biliyorum zatenBende seni ne kadar çoooookkkk sevdiğimi yazmıştım
Hoşgeldin şekerimİYİ AKŞAMLAR
Yokmu arttıran yüksüğe bak seennn Arap atı gibi sonradan açıldı koşuyorBütün şehirleri sıralasaydın
Bunu yazmasanda biliyorum zaten
Gitme tamam şarjım az zatenBunu yazmasanda biliyorum zaten
Sen çok şehirden oy alırsın:)Arabaşıya sahip çıkan çoktur:)Eksikmi kalayım Konya Kayseri Kırşehir Yozgaaat ses verinnn huuu 1.lik elden giidiyeaaahhh