Belli olmaz zamanla hepsi olurBende minik nevoo olayımama ben senin gibi yetişemem her yere cenem yetişirde işler yetişmez
Bugün tatil ilan etmiş:)Hay maşallah
Evinin işlerini kim yapmış bu arada
Bebeler aç
Henüz TDK bu çeneye bir tâbir bulamadıLugatta yeni isim bulun bana :))
Buldun pro olmayan üyeleriHepsi 30 sn bekliyormuş ondan yazamadilar
Hiç bile değil sabahtan beri evde kaç posta yemek kondu önlerine akşam balık uemediler şimdi de krep yapıyorum bir yandanHay maşallah
Evinin işlerini kim yapmış bu arada
Bebeler aç
Hı hı, anlıyoruz seniHiç bile değil sabahtan beri evde kaç posta yemek kondu önlerine akşam balık uemediler şimdi de krep yapıyorum bir yandan
Hiç sorma sabah biz yazana kadar 10 mesaj geliyorBuldun pro olmayan üyeleri
Buldun pro olmayan üyeleri
Yarışmaya katılıp pro olun.Görsün nasıl oluyormuş mesaj yazmakHiç sorma sabah biz yazana kadar 10 mesaj geliyor
Ben bilmem ona Kazen karar veriyor:)abla pro lik olsa keşke bu yarışmada
Hiç sorma sabah biz yazana kadar 10 mesaj geliyor
Bu yarısmada katılcam inşallah :)Yarışmaya katılıp pro olun.Görsün nasıl oluyormuş mesaj yazmak
Ellerine sağlık canım, bebelere afiyet bal şeker olsunEki Görüntüle 2238925 meşhur pirinç düşen tabağımda hemde
Biz de o kadar yarısmada zayıflatıyorız bize niye vermiyorlar kiBen bilmem ona Kazen karar veriyor:)
Ellerine sağlık canım güzel duruyor yemicen değil misuan krep yapıyorum yetişemiyorum
Beraber olsun diyeceğim de ben yemiyorum artıkEllerine sağlık canım, bebelere afiyet bal şeker olsun
Yok balık salata yedim akşam ekmeği çok çok az yedim :))Ellerine sağlık canım güzel duruyor yemicen değil mi