- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Yarın olabilir.Çünkü bu ay 28 gün:)Ablos bildirim yarin mi gider sence, yoksa sali gunumu
Oo superYarın olabilir.Çünkü bu ay 28 gün:)
Tabi bu benim fikrim:)Oo super
Senlik var yarin o halde
Artık benim için çok geçSanki yedikten sonra pişmanlik duygusu yaşayacaksın gibi geliyor. Hiç yaklaşma bence. Su iç gider tatlı isteği. Hatta bir meyveye tarçın dök ye...kan şekerin dengelensin.
İlahi abla hızını alamadın demiSanki yedikten sonra pişmanlik duygusu yaşayacaksın gibi geliyor. Hiç yaklaşma bence. Su iç gider tatlı isteği. Hatta bir meyveye tarçın dök ye...kan şekerin dengelensin.
Offf enfes afiyet olsun, Meryem abla duymasn diye etiket yapmıyorum bende mi yapsam acebaArtık benim için çok geç
Offff şimdi o ne güzel yanlarda simit yaparArtık benim için çok geç
Ben etiketlerim uslu durunOfff enfes afiyet olsun, Meryem abla duymasn diye etiket yapmıyorum bende mi yapsam aceba
Sağol canımAllah iyilik versin kolaylıklar versin inşaAllah :)
İyice birikmeden halledeyim dedim ben deOkudukça yetişmek zorlaşıyor ama az kaldı sanki
Rüzgar gülü, sen misinYüksük çorbası ile Sıkıcık Corbasına verdim oyumu başarılar dilerim herkese..
Hepsi de enfes görünüyor zor oldu seçmek :)
Amaa bu ikisine ağzımın suyu aktı
Sen katıl da orasını biz düşünürüz
Oylamaya bak önce
Kaçış yok birken iki oldunuzOffff şimdi o ne güzel yanlarda simit yapar
Evet kendisi RüzgargülüSağol canım
İyice birikmeden halledeyim dedim ben de
Rüzgar gülü, sen misin
Sen katıl da orasını biz düşünürüz
Oylamaya bak önceSondan 1. değil 8.yim
Tabi canım ne zannettin.Burası yemek bölümü diye bol keseden her şeyi yiyeceksiniz mi zannettinizKaçış yok birken iki oldunuzYemek sayfasında bile ağız tadıyla bişey yedirmiyolar
Dayanamadım valla burda minik meleklerim ,sonra instaya girdim keşfette demet akalın paylaşmış helvasini onu gördüm aaa dedim yeter aklımda duracagina midem de dursunOffff şimdi o ne güzel yanlarda simit yapar
Ezogeline vermiş@meryemozcan27 hele söyle ikinci oyunu hangi çorbaya verdin
Avatar altında rüzgar gülü yazıyordu onu görünce dedim acaba mı diye:)Evet kendisi Rüzgargülü
Kendisi katılsın bakalım kaçıncı oluyor:)
Ama yani 4 tane fazla olmuş onu sen ikiye düşürDayanamadım valla burda minik meleklerim ,sonra instaya girdim keşfette demet akalın paylaşmış helvasini onu gördüm aaa dedim yeter aklımda duracagina midem de dursun
Afiyet bal şeker olsun ne diyelim:)Dayanamadım valla burda minik meleklerim ,sonra instaya girdim keşfette demet akalın paylaşmış helvasini onu gördüm aaa dedim yeter aklımda duracagina midem de dursun