- 16 Ağustos 2010
- 293.184
- 603.211
- 43
Yok şimdi yasak değilŞimdi ben bi konuda daha aydınlanmak isterim ablacanım Nevreste hani oy istemek falan yasakya ben gelecek yarışmalar için şimdiden oy toplasam oda mı yasak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok şimdi yasak değilŞimdi ben bi konuda daha aydınlanmak isterim ablacanım Nevreste hani oy istemek falan yasakya ben gelecek yarışmalar için şimdiden oy toplasam oda mı yasak
Desene Ondan bana ilerde oy çıkmazEzogeline vermişAntep'ten vazgeçmiyor:)
Bayağıdır değiştirdi .Avatar altında rüzgar gülü yazıyordu onu görünce dedim acaba mı diye:)
Hiç işte boş yapıyor
Ortağı çıktı zaten hemen geldi en ufagimAma yani 4 tane fazla olmuş onu sen ikiye düşür
Antep mutfağından yemek yapman lazım o zaman oy garanti:)Desene Ondan bana ilerde oy çıkmaz
Vuhuuu şahane,ben hergün hergün kızların başının etini yerimYok şimdi yasak değil
Kac kişi var sizin takımdaVuhuuu şahane,ben hergün hergün kızların başının etini yerim
Tembel işte yapamaz rabia01Bayağıdır değiştirdi .
Birgünde yapsın gelsin görelim.Bol keseden sallıyor:)
Ama yarışma başlayınca görmeyeyimVuhuuu şahane,ben hergün hergün kızların başının etini yerim
Çocuklarkla kartopu oynamaya inicem olur herhaldeAfiyet bal şeker olsun ne diyelim:)
Kalkarsın 3 mil leslie yaparsın hepsi gider
Görüşürüz canımMola geçmişi okumakla bittiBen kaçar
Olur tabi ki:)Çocuklarkla kartopu oynamaya inicem olur herhalde
62 sayfa var, okuyamicimÇok yazmayın yasminsay okuyamıyor
Okuma boşver @minik meleklerim bütün sayfaları doldurmuş62 sayfa var, okuyamicim
Sadece alıntı ve etikete bakicim
Ben tahmin ettiğim kategorilerden tarif araştırmaya başladım bileYeni kategori ne acaba bundan umudum kalmadı
Toygadan sonra 3. çorbanın kokusu güzeldir aslında mis gibi tereyağı kokarOyumu kullandım
Fotoğrafa baktığımda Kokusu burnuma gelen yüksük ve toyga çorbası oldu.
Hadi bakalım lezzet kazansın
Banada söyle bende bakiyim kulagima sesiz söyle kimse duymasınBen tahmin ettiğim kategorilerden tarif araştırmaya başladım bile