Olmaz elimle verirmiyim canım tarifleri pışşşıııkBanada söyle bende bakiyim kulagima sesiz söyle kimse duymasın
Yetişemedim. Vazgeçirebilirdim belkiArtık benim için çok geç
Lili verene kadar ne çektik. Aynısını o da yaşayacak gönlüm razı değil...beni tanımıyor da...her şeyi göze aldım yazdım valla...Bana bak sakin yapayim deme...daha yeni kek yedin.İlahi abla hızını alamadın demi
Karbonhidratlilara hayır.Kaçış yok birken iki oldunuzYemek sayfasında bile ağız tadıyla bişey yedirmiyolar
Sayfa kaptanımız da belirtmiş ezogelin çorbası ...Başında Antep yazıyordu ya taş da kaynatsalar verirdim oyumu
HaklısınTabi canım ne zannettin.Burası yemek bölümü diye bol keseden her şeyi yiyeceksiniz mi zannettiniz
Sonra kilo alır hemen gidersiniz dengelememiz lazım
Kukrim midende uslu uslu dursa iyi de....sağa sola gezmeye çıkarlarsa o kötü canım. Göz görüp gönül katlanacak kıvama gelmeliyiz. Çok şükür az yemişsin.Dayanamadım valla burda minik meleklerim ,sonra instaya girdim keşfette demet akalın paylaşmış helvasini onu gördüm aaa dedim yeter aklımda duracagina midem de dursun
Ezogeline vermişAntep'ten vazgeçmiyor:)
Yarını da kaçamaksiz geçirirse bir seycik kalmaz.Afiyet bal şeker olsun ne diyelim:)
Kalkarsın 3 mil leslie yaparsın hepsi gider
Zor canım.Desene Ondan bana ilerde oy çıkmaz
İçli köfte öğrenirse belki verebilirim.Antep mutfağından yemek yapman lazım o zaman oy garanti:)
Olmaz elimle verirmiyim canım tarifleri pışşşııık
SendeHıh soleme bende kendim bulurum
Bakalım göreceğiz içli köfte yapmayı biliyor mu:)Yetişemedim. Vazgeçirebilirdim belki
Lili verene kadar ne çektik. Aynısını o da yaşayacak gönlüm razı değil...beni tanımıyor da...her şeyi göze aldım yazdım valla...Bana bak sakin yapayim deme...daha yeni kek yedin.
Karbonhidratlilara hayır.Nevresteyi de yürekten alkisliyorum sağduyulu tarafına hayran kaldım.
Sayfa kaptanımız da belirtmiş ezogelin çorbası ...Başında Antep yazıyordu ya taş da kaynatsalar verirdim oyumu
Haklısın
Kukrim midende uslu uslu dursa iyi de....sağa sola gezmeye çıkarlarsa o kötü canım. Göz görüp gönül katlanacak kıvama gelmeliyiz. Çok şükür az yemişsin.
Ezoooo
Yarını da kaçamaksiz geçirirse bir seycik kalmaz.
Zor canım.
İçli köfte öğrenirse belki verebilirim.
Ben hazıra konuyorum ve kendim bir şey yapmıyorum değil mi
Espri yapmaya çalışmıştımBen hazıra konuyorum ve kendim bir şey yapmıyorum değil mi
Ben çok ciddiydimEspri yapmaya çalışmıştım
Bu espriydi galiba neyse gülelim madem hahaBen çok ciddiydim
Evet gülmen lazımBu espriydi galiba neyse gülelim madem haha
Yine ikinci olursan
Benim hiç tahminim yok, ip ucu da vermedi NevoşBen tahmin ettiğim kategorilerden tarif araştırmaya başladım bile
Sizde hiçbir şey beğenmiyorsunuzBenim hiç tahminim yok, ip ucu da vermedi Nevoş
Içli köfte dedi az önceSizde hiçbir şey beğenmiyorsunuzO kadar ipucu verdim
Bence kurabiye olabilirBenim hiç tahminim yok, ip ucu da vermedi Nevoş
Onu ben söylemedimIçli köfte dedi az önce
Yüksük çorbası hızla yaklaşıyorValide, toyga, işkembe kapışıyorArabaşı da onlara yetişmeye çalışıyor
Ben kaçırdım o ipin ucu nerdeSizde hiçbir şey beğenmiyorsunuzO kadar ipucu verdim