Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Artık benim için çok geç
Yetişemedim. Vazgeçirebilirdim belki

İlahi abla hızını alamadın demi
Lili verene kadar ne çektik. Aynısını o da yaşayacak gönlüm razı değil...beni tanımıyor da...her şeyi göze aldım yazdım valla...Bana bak sakin yapayim deme...daha yeni kek yedin.

Kaçış yok birken iki oldunuz Yemek sayfasında bile ağız tadıyla bişey yedirmiyolar
Karbonhidratlilara hayır. Nevresteyi de yürekten alkisliyorum sağduyulu tarafına hayran kaldım.

Elhan hele söyle ikinci oyunu hangi çorbaya verdin
Sayfa kaptanımız da belirtmiş ezogelin çorbası ...Başında Antep yazıyordu ya taş da kaynatsalar verirdim oyumu

Tabi canım ne zannettin.Burası yemek bölümü diye bol keseden her şeyi yiyeceksiniz mi zannettiniz
Sonra kilo alır hemen gidersiniz dengelememiz lazım
Haklısın

Dayanamadım valla burda minik meleklerim ,sonra instaya girdim keşfette demet akalın paylaşmış helvasini onu gördüm aaa dedim yeter aklımda duracagina midem de dursun
Kukrim midende uslu uslu dursa iyi de....sağa sola gezmeye çıkarlarsa o kötü canım. Göz görüp gönül katlanacak kıvama gelmeliyiz. Çok şükür az yemişsin.

Ezogeline vermişAntep'ten vazgeçmiyor:)
Ezoooo

Afiyet bal şeker olsun ne diyelim:)
Kalkarsın 3 mil leslie yaparsın hepsi gider
Yarını da kaçamaksiz geçirirse bir seycik kalmaz.

Desene Ondan bana ilerde oy çıkmaz
Zor canım.

Antep mutfağından yemek yapman lazım o zaman oy garanti:)
İçli köfte öğrenirse belki verebilirim.

Bakalım göreceğiz içli köfte yapmayı biliyor mu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…