Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
@deynepnaz hariç onun çenesi düşük değil ilham geldikçe konuşuyor o :p :KK70:
Bugün ilham günü değil demek ki... Çok merak ettim deynepnaz i...o_O

Bende 10 yıldır Gaziantep'te yaşıyorum.Buralı oldum sayılır.Yemeklerinize çok aşinayım:)
Dünya mutfağının başkenti :halay:o kadar kültür zenginliğimiz var ama kime Antepliyim desem mmm güzel yemekler yapıyorsundur diyor. Nevrestecim gelin mi gittin? Görev icabı mi oradasın? Antep hanımlarının acil bir misafiri geldiğinde hiç yemek sıkıntısı yaşamamasina imreniyorum. Bir telefon bir saat içinde lezzetli yemekler sofrada. Sen salatanı cacigini hazırla ...şanslisin :nazar:

Dünya mutfağının başkenti :halay:o kadar kültür zenginliğimiz var ama kime Antepliyim desem mmm güzel yemekler yapıyorsundur diyor. Nevrestecim gelin mi gittin? Görev icabı mi oradasın? Antep hanımlarının acil bir misafiri geldiğinde hiç yemek sıkıntısı yaşamamasina imreniyorum. Bir telefon bir saat içinde lezzetli yemekler sofrada. Sen salatanı cacigini hazırla ...şanslisin :nazar:
Şimdi eşi evdedir gelmez akşam yada yarın sabah gelir :sus: yoksa hiç tanışmadınmı onunla :skandal: bu smileyin bulucusu :KK45:

Herif yok yemekte canım kısır istiyor ama Azmi efe yemez napsamki :)
Patates yiyorsa patates salatası yap immhhhh :kk77:
.

Yoğurtlu makarna

Tarhana çorbası

Patates köfte

Tavuk çorbası

Kuru fasulye pilav

Adam yokken yaptıklarım

Yüksük çorbası ile Sıkıcık Corbasına verdim oyumu başarılar dilerim herkese..
Hepsi de enfes görünüyor zor oldu seçmek :)
Amaa bu ikisine ağzımın suyu aktı :KK70:
Bende bugün neva yok uzun zamandır dedim geldin kulağına cunlattim herhalde hoşgeldin :KK66:

Öyle canım mutfağı çok zengin:kk77:
Eşimin işi dolayısıyla buradayız canım:)Evet hanımları çok becerikli:nazar:

X