- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.804
Elhamdülillah saksı değil bu kafa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elhamdülillah saksı değil bu kafa
Bugün ilham günü değil demek ki... Çok merak ettim deynepnaz i...@deynepnaz hariç onun çenesi düşük değil ilham geldikçe konuşuyor o
Dünya mutfağının başkenti o kadar kültür zenginliğimiz var ama kime Antepliyim desem mmm güzel yemekler yapıyorsundur diyor. Nevrestecim gelin mi gittin? Görev icabı mi oradasın? Antep hanımlarının acil bir misafiri geldiğinde hiç yemek sıkıntısı yaşamamasina imreniyorum. Bir telefon bir saat içinde lezzetli yemekler sofrada. Sen salatanı cacigini hazırla ...şanslisinBende 10 yıldır Gaziantep'te yaşıyorum.Buralı oldum sayılır.Yemeklerinize çok aşinayım:)
Şimdi eşi evdedir gelmez akşam yada yarın sabah gelir yoksa hiç tanışmadınmı onunla bu smileyin bulucusuBugün ilham günü değil demek ki... Çok merak ettim deynepnaz i...
Dünya mutfağının başkenti o kadar kültür zenginliğimiz var ama kime Antepliyim desem mmm güzel yemekler yapıyorsundur diyor. Nevrestecim gelin mi gittin? Görev icabı mi oradasın? Antep hanımlarının acil bir misafiri geldiğinde hiç yemek sıkıntısı yaşamamasina imreniyorum. Bir telefon bir saat içinde lezzetli yemekler sofrada. Sen salatanı cacigini hazırla ...şanslisin
Şifrenimi bilmiyorsun yooo msj attınmı şifreyide verir Kazen sen yeterki githesabı kapatırım sorun yoksa nasıl açacağım orası sorun
Şifrenimi bilmiyorsun yooo msj attınmı şifreyide verir Kazen sen yeterki git
Herif yok yemekte canım kısır istiyor ama Azmi efe yemez napsamki :)
Patates yiyorsa patates salatası yap immhhhhHerif yok yemekte canım kısır istiyor ama Azmi efe yemez napsamki :)
Denk gelmesi için sık sık ziyaret etmek lazim. Bu smiley ben de seviyorum. Muzip gülümsemek istersem tıklıyorum ama asıl anlamı ne ki gelince sorarım arkadaşımızaŞimdi eşi evdedir gelmez akşam yada yarın sabah gelir yoksa hiç tanışmadınmı onunla bu smileyin bulucusu
Herzaman beklerizDenk gelmesi için sık sık ziyaret etmek lazim. Bu smiley ben de seviyorum. Muzip gülümsemek istersem tıklıyorum ama asıl anlamı ne ki gelince sorarım arkadaşımıza
Bakayım biPatates yiyorsa patates salatası yap immhhhh
.
Yoğurtlu makarna
Tarhana çorbası
Patates köfte
Tavuk çorbası
Kuru fasulye pilav
Adam yokken yaptıklarım
Bende bugün neva yok uzun zamandır dedim geldin kulağına cunlattim herhalde hoşgeldinYüksük çorbası ile Sıkıcık Corbasına verdim oyumu başarılar dilerim herkese..
Hepsi de enfes görünüyor zor oldu seçmek :)
Amaa bu ikisine ağzımın suyu aktı
Ben katılsam senle -VUSLAT- rezil olursunuz sunumu ma bakarak utanmanızı istemimYarışmanın karizmasını sarsar hiç katılmasın
Öyle canım mutfağı çok zenginBugün ilham günü değil demek ki... Çok merak ettim deynepnaz i...
Dünya mutfağının başkenti o kadar kültür zenginliğimiz var ama kime Antepliyim desem mmm güzel yemekler yapıyorsundur diyor. Nevrestecim gelin mi gittin? Görev icabı mi oradasın? Antep hanımlarının acil bir misafiri geldiğinde hiç yemek sıkıntısı yaşamamasina imreniyorum. Bir telefon bir saat içinde lezzetli yemekler sofrada. Sen salatanı cacigini hazırla ...şanslisin
Sanki yedikten sonra pişmanlik duygusu yaşayacaksın gibi geliyor. Hiç yaklaşma bence. Su iç gider tatlı isteği. Hatta bir meyveye tarçın dök ye...kan şekerin dengelensin.Canımı helva cektirdin Tenceresiz kaldim anne irmik yok bari un helvası kavurayim
Ben rezil olmaya razıyımBen katılsam senle -VUSLAT- rezil olursunuz sunumu ma bakarak utanmanızı istemim
Ben zaten sonuncu olsun diye bunu yaptım