- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.677
- 43
Yarışmaya yapınca haber ver:)Ben yapacağım bugün çorbam yok
Çorbasız menü olmaz akşam yemeğinde
Ama yarışma çorbası değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarışmaya yapınca haber ver:)Ben yapacağım bugün çorbam yok
Çorbasız menü olmaz akşam yemeğinde
Ama yarışma çorbası değil
O iş bende merak etme :) ❤insAllah bitanem sende patlat bi memleket çorbası icimiz isinsin
Görüşürüz bende çıkacağım.Ben gidiyorum bayyy,beni özleyin
Tamam inşaallahYarın yapabilirim belkimmm yarışmanın çorbasını bugün tabiki çorba var
Bekliyoruz hadi bakalım :)O iş bende merak etme :) ❤
Tokat'ın ne çorbası meşhur ? :)Bekliyoruz hadi bakalım :)
bizde yarma çorbası meshur :)Tokat'ın ne çorbası meşhur ? :)
çok uzaklara kaçmaBen kaçtım görüşürüz
Tamam işte sende alınmadıysa onunla katıl :)bizde yarma çorbası meshur :)
:) bakalım canım duruma göre katılmayı düşünüyorum firsat bulursam sen ne yapcan :)Tamam işte sende alınmadıysa onunla katıl :)
Been Konya çorbası:) bakalım canım duruma göre katılmayı düşünüyorum firsat bulursam sen ne yapcan :)
konya corbasi mi varBeen Konya çorbası
Bamya yada yoğurt çorbasıdır o garantiBeen Konya çorbası
O kadar yazisiyoruz profilde beni de mi tanımıyorsun Chess
Doğum yaptım bebeğim çok iyi 2450 gr doğdu sapsarı bir oğlum oldu çok tatlı teyzesi ama benim çok ağrım var 2 doktor girdi Doğuma biri Prof. Du. Doktorumun eşi... bi sorun yok şükür allah herkesten razı olsun
Dogurduysak yarismalara donebiliriz demek ama yoresel corbalar bana gore degil
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar olsunlar inşallah çok sevindimHepinizden allah razı olsun desteğiniz ve dualarınız için ağrılarım hafifledi çok şükür daha iyiyim. Açılmam arttığı için acil alındım sezeryana genel oldum bu sefer çok kötüydü künefeee diye sayıklamışım videolarım çok komik. Eşimden dün künefe istemiştim sonra gitmeye erindim getirmedi bana künefe diye nasıl ağlamışım
NeinnnBamya yada yoğurt çorbasıdır o garanti
Hangi 3 börekti acaba onlar :) pizza goncagül beşamel mi :)sen böreklerde var mıydın canım, sadece 3 börek kime ait diye baktıydım dikkat etmedim herhalde kusura bakma:)
Bir çok yerde yapılıyor canım ama işin aslı o çorbanın tescili başka bir ile aitkonya corbasi mi var