- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Allah Allah ney ki bu corba heheheBir çok yerde yapılıyor canım ama işin aslı o çorbanın tescili başka bir ile ait
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allah ney ki bu corba heheheBir çok yerde yapılıyor canım ama işin aslı o çorbanın tescili başka bir ile ait
Söylesem daha iyiydiAllah Allah ney ki bu corba hehehe
Soylemis kadar oldun zaten, anlamayan kaldiysa sansina kussunSöylesem daha iyiydi
Niye saklıyoz ki nasılsa kimse aynı tarifi alamıyorSoylemis kadar oldun zaten, anlamayan kaldiysa sansina kussun
Takılıyorum tatlım cekinmez benim kaptisim begendigine verir zaten kim boreklerin üstüne tiklayip kim yapmış diye bakarak oy veriyoki kimse ugrasmaz öyleYanlış anlama ama böyle yapılınca oy veren zor durumda kalıyor.Yalnız sana göre demedim yanlış anlama,arkadaş böyle yazınca ,başka tarife oy vermeye çekiniyor üye,ayıp olur darılır gibi hissediyor
Ben yaparım belki kaynanadayim şimdiBugün çorba yapacak var mı
Valla neden oldugunu bilmiyorum,yasak diye biliyorum soylemenin suprizi kaciyo galibaNiye saklıyoz ki nasılsa kimse aynı tarifi alamıyor
Sürpriz iyidirNiye saklıyoz ki nasılsa kimse aynı tarifi alamıyor
Birde yakışmıyor böyle yazılması diye düşünüyorum, eskiden bende bunu çok yapıyordumValla neden oldugunu bilmiyorum,yasak diye biliyorum soylemenin suprizi kaciyo galiba
Hemen soralim Nevreste sebebi ney soyleyemememizin.
Ney yakismiyor anlamadimBirde yakışmıyor böyle yazılması diye düşünüyorum, eskiden bende bunu çok yapıyordum
Yok şaka diyorum chesss böreklerde yoktum :)) hani kimseyi tanımıyorum dedin ya o yüzden dedim :))sen böreklerde var mıydın canım, sadece 3 börek kime ait diye baktıydım dikkat etmedim herhalde kusura bakma:)
Konumuz uzay boşluğuydu ya ondan bahsediyorum, uzay boşluğuna kırmızı yakışmıyorNey yakismiyor anlamadim
Lunya satiyor onu biliyorum, baska bisey bilmiyorumKonumuz uzay boşluğuydu ya ondan bahsediyorum, uzay boşluğuna kırmızı yakışmıyor
Sonrada lunya niye satıcı
Bayanlar, 100.000$ dan Smile Forever i satışa çıkarıyorum, saaaaaattttıııımLunya satiyor onu biliyorum, baska bisey bilmiyorum
Ooo dolar bir de, gormedim senin gibi satici benBayanlar, 100.000$ dan Smile Forever i satışa çıkarıyorum, saaaaaattttıııım
Ben birtaneyimOoo dolar bir de, gormedim senin gibi satici ben
Hakkini veriyorsun satici olmanin ne diyim basarilarBen birtaneyim
Hakkini veriyorsun satici olmanin ne diyim basarilar