- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
Ben hiç öyle sanar miyim, onu deynebin kuzeni yazmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç öyle sanar miyim, onu deynebin kuzeni yazmış
Daha önce yaptığımız 3 kategoride ekmek kasesine konan 3 farklı çorba 1. oldu.O sebeple adaletli olmak için onu kabul etmiyoruz.Baştan 1. belli 2. kim oynuyoruz:)Neden ekmek çanağındakiler sayılmıyor ki,merak ettim
Anam ekmek kalkmış adaletli bir karar olmuş aslındaDaha önce yaptığımız 3 kategoride ekmek kasesine konan 3 farklı çorba 1. oldu.O sebeple adaletli olmak için onu kabul etmiyoruz.Baştan 1. belli 2. kim oynuyoruz:)
CanımsınTeşekkür ederimNe yapsak ödeyemeyiz hakkını
Emek verir bize harcar zamanını
Vardır tatlı oğlu 2 güzel kızı
Rahat rahat oturup dinlenmez ,oturmaz
Elinden geldiğince herkese yardıma koşar gocunmaz
Sevdasıdır herkesin evde,okulda,KK'da 1 numaradır
Tatlıdır,kibardır,narindir,hamarattır,anaçtır
Eline ne iş alsa becerir çalışkandır
❤Daha önce yaptığımız 3 kategoride ekmek kasesine konan 3 farklı çorba 1. oldu.O sebeple adaletli olmak için onu kabul etmiyoruz.Baştan 1. belli 2. kim oynuyoruz:)
Konuyu şairler basmışHayır çoook zeki, çook alımlı, çook temiz kalpli, çook çevik, çook ahlaklısın diyorum :) ❤
Sen bana yazamadın ben sana yazayım
Öhüm öhümm
D erya denizdir temiz yüreğin
E debindir ahlakındır giderin
Y alan söylemez o tatlı dillerin
N evrestenin kankası ben seni yerim
E skilerden kim kaldı ki diyene
P ırasalı @Lunya kuzusu dersin
N eden kafan karıştı ki
A slında seni çok severim, Sana son sözüm şöyle seslenirim ;
Z anaat şiir yazmakda değil yazdırandadır derim
Aşka geldi millet huuuuu çorba yapıyoz çorbaaaaaaaKonuyu şairler basmış
Aynen canım kaldırdık iyi oldu:)Anam ekmek kalkmış adaletli bir karar olmuş aslında
Yöresel olduğu için etkileşim olmuş olabilir:)Aşka geldi millet huuuuu çorba yapıyoz çorbaaaaaaa
Sana şiir yazmıyoruz diye kıskandın değil mi?Aşka geldi millet huuuuu çorba yapıyoz çorbaaaaaaa
Sunum için kap,kaşık ,örtü falan var mı diye etrafına bak belki işe yarar bir şeyler vardır:)Ben Gidem kaynanayi ziyaret edem çorba için hammaddemi alayum
Sana şiir yazmıyoruz diye kıskandın değil mi?
Banane banane Lunyanın beğeni mesajı daha güzeldiCanımsınTeşekkür ederim
Sevgili üyemmmm ne çorbası yapacaksınBen Gidem kaynanayi ziyaret edem çorba için hammaddemi alayum
Ha ,bu güzel olmuş
Neyse alabilirsen diyelimNevreste Vermez ama bulursam alırım benn
Cooooggggg gıskandımmmmmmmmmmmSana şiir yazmıyoruz diye kıskandın değil mi?