- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.677
- 43
Neden canım kim ne dedi ,ne yaptıHa ,bu güzel olmuş
Ama ben size yine de küstüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden canım kim ne dedi ,ne yaptıHa ,bu güzel olmuş
Ama ben size yine de küstüm
Soylemem suprizzz sen boreklerde kime oy verdin bakayım sevgili kaptisumSevgili üyemmmm ne çorbası yapacaksın
Beğendiğim böreğe ben kişi ayırt etmem gezer gezer beğendiğime veririmSoylemem suprizzz sen boreklerde kime oy verdin bakayım sevgili kaptisum
Neden canım kim ne dedi ,ne yaptı
Ozamansa seni bravoooBeğendiğim böreğe ben kişi ayırt etmem gezer gezer beğendiğime veririm
Bunda ne varAsıl ben sana küstüm niye demiyorsun Nevreste'nin adı en başta olsun
Sen yoksa ID ne bilmiyor musunKazen bana büyük harflerle İT yazmış,İT de yazacağına ID yazmış,siz de beğenmişsiniz @Nevreste
Şimdi yine yazayım mı ,Nevo başta olsun diyeyim mi?Yine bana öyle derse yaBunda ne varAsıl ben sana küstüm niye demiyorsun Nevreste'nin adı en başta olsun
Yok ben istemiyorumŞimdi yine yazayım mı ,Nevo başta olsun diyeyim mi?Yine bana öyle derse ya
Ne çorbası yapacaksın merak ettimOzamansa seni bravooo
Yanlış anlama ama böyle yapılınca oy veren zor durumda kalıyor.Yalnız sana göre demedim yanlış anlama,arkadaş böyle yazınca ,başka tarife oy vermeye çekiniyor üye,ayıp olur darılır gibi hissediyorSoylemem suprizzz sen boreklerde kime oy verdin bakayım sevgili kaptisum
Ama şu da var ,oy değil ama arkadaşı gelsin tarifine baksın güzel olmuş desin istiyorYanlış anlama ama böyle yapılınca oy veren zor durumda kalıyor.Yalnız sana göre demedim yanlış anlama,arkadaş böyle yazınca ,başka tarife oy vermeye çekiniyor üye,ayıp olur darılır gibi hissediyor
Ben oluyorum o lunyaBanane banane Lunyanın beğeni mesajı daha güzeldi
Ben yapacağım bugün çorbam yokBugün çorba yapacak var mı
insAllah bitanem sende patlat bi memleket çorbası icimiz isinsinSelenofil patlat bir Tokat yöresinden çorba ikizim
Bu konuda haklısın ama hepsi benim arkadaşım zaten birbirinden ayırt edemem en beğendiğim neyse ona oy veririm herkesin öyle olmasını isterim ve sevdiğim için yemek yapıyorum hatta oylama başlayınca kaç oy almışım bakmıyorum bile unutuyorumYanlış anlama ama böyle yapılınca oy veren zor durumda kalıyor.Yalnız sana göre demedim yanlış anlama,arkadaş böyle yazınca ,başka tarife oy vermeye çekiniyor üye,ayıp olur darılır gibi hissediyor
Yarın yapabilirim belkimmm yarışmanın çorbasını bugün tabiki çorba varBugün çorba yapacak var mı