Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yanlış anlama ama böyle yapılınca oy veren zor durumda kalıyor.Yalnız sana göre demedim yanlış anlama,arkadaş böyle yazınca ,başka tarife oy vermeye çekiniyor üye,ayıp olur darılır gibi hissediyor
Yanlış anlama ama böyle yapılınca oy veren zor durumda kalıyor.Yalnız sana göre demedim yanlış anlama,arkadaş böyle yazınca ,başka tarife oy vermeye çekiniyor üye,ayıp olur darılır gibi hissediyor
Bu konuda haklısın ama hepsi benim arkadaşım zaten birbirinden ayırt edemem en beğendiğim neyse ona oy veririm herkesin öyle olmasını isterim ve sevdiğim için yemek yapıyorum hatta oylama başlayınca kaç oy almışım bakmıyorum bile unutuyorum