• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Çok teşekkür ederim, hemen bakıyorum :KK52:

Akla zarar desene. Yaw bilmediğimiz lezzetleri bile aklımızaaa sokuyorlar. Cehalet saadettir diye boşyere denmemiş :KK70:
Öyle demeyelim diye aydınlatıp aklımıza giriyorlar :D
Sende kap bir tarif güzel güzel yarışalım;)

Bu etiketler ne olaki? Börek çorbası diye bişey var mı hakketen? Börek yesem çorbaya bandırır mıyım hiç? :KK45: Burası en az BDV kadar kafa karıştıyor :KK64:
Evet var Gaziantep yöresine ait hatta 2013'te ilk yarışmada ben yapmıştım:)Şiş börek diye de geçiyor:)

Öyle demeyelim diye aydınlatıp aklımıza giriyorlar :KK70:
Sende kap bir tarif güzel güzel yarışalım:KK66:
Ben de bir hamaratım ki sorarma. Yıkarım buraları ortalık karışır diye katılmıyorum yarışmalara :D

Yeni yıl ile yeni bir düzene de girdim gerçi. Un yok, şeker yok hayatımda. Bakmaz olaydım böreklerin resmine :cry: Enfes, börek üstü bişey bunların çoğuuuu.

Ben de bir hamaratım ki sorarma. Yıkarım buraları ortalık karışır diye katılmıyorum yarışmalara :KK70:

Yeni yıl ile yeni bir düzene de girdim gerçi. Un yok, şeker yok hayatımda. Bakmaz olaydım böreklerin resmine :cry: Enfes, börek üstü bişey bunların çoğuuuu.
Tamam o zaman bize çorba yaparsın:)

Back