- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.331
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok da ilkokul ogretmenlerine olan oluyor sevgiyle aniliyorlarYani manevi milli değerler tamamda doğa olayları niye güçcük büyük diyelim. Türkçe sınavındamıyız gardaşş
Herkes kendi öğretmenine baksın lütfenYok da ilkokul ogretmenlerine olan oluyor sevgiyle aniliyorlar
ayyy ben 4 öğretmen değiştim ondan böyle oldu sanırımmHerkes kendi öğretmenine baksın lütfen
GünaydınGünaydın herkese
ahhaha çok gizemli zaten kimse de anlamıyordurKız gizemimi bozma
Dur msjımı düzenliyim sende alıntınu düzenle :)Kız gizemimi bozma
Dimi büyük harfle çok gizliyimahhaha çok gizemli zaten kimse de anlamıyordur
Dimi büyük harfle çok gizliyim
Ben yaparım zaten bu defa da ne yapacağımı bulamadım yahuuuuuuDur bu mesaj kaydedilsin başka kaptan olsa tamam yapıyorum derdi
Yapcam da nevoş ne yapsam diye düşünüyorumÇorba yapacak mısın
Allah iyilik versin canım bizde iyiyiz, aynı bildiğin gibi :)Evet canım, hazırlanıyorum. Çıkacağım birazdan servise.
İyiyim hamdolsun, siz nasılsınız
Konu editör ümüzle iletişime geçersen sana yardımcı olurDoğru canım teşekkür ederim .
Bizim bir çorbamız var ama önce ölçüleri tespit edeyim ben genelde göz kararı yapıyorum.Önce yapayım sonra tarifi yollayayım net ölçülerle basvurayim.
pirasamla ben her yerdeyizHayır çoook zeki, çook alımlı, çook temiz kalpli, çook çevik, çook ahlaklısın diyorum :) ❤
Sen bana yazamadın ben sana yazayım
Öhüm öhümm
D erya denizdir temiz yüreğin
E debindir ahlakındır giderin
Y alan söylemez o tatlı dillerin
N evrestenin kankası ben seni yerim
E skilerden kim kaldı ki diyene
P ırasalı N Nana kuzusu dersin
N eden kafan karıştı ki
A slında seni çok severim, Sana son sözüm şöyle seslenirim ;
Z anaat şiir yazmakda değil yazdırandadır derim
He tamam o zamanBen yaparım zaten bu defa da ne yapacağımı bulamadım yahuuuuuu
Yoğsammmm sen beni gaçıyor mu zandıydınnnnKonu editör ümüzle iletişime geçersen sana yardımcı olur
pirasamla ben her yerdeyiz
He tamam o zaman
Ben hiç öyle sanar miyim, onu deynebin kuzeni yazmışYoğsammmm sen beni gaçıyor mu zandıydınnnn
Merhaba tarifi yapmadan bildirmeniz gerekiyor yaptığınız çorba ayırtılan tariflerden veya uygun olmayan bir tarif olursa kabul etmiyoruz.Bilginiz olsun:)Doğru canım teşekkür ederim .
Bizim bir çorbamız var ama önce ölçüleri tespit edeyim ben genelde göz kararı yapıyorum.Önce yapayım sonra tarifi yollayayım net ölçülerle basvurayim.