Hayır çoook zeki, çook alımlı, çook temiz kalpli, çook çevik, çook ahlaklısın diyorum :) ❤Tam olarak sayılmasa da öylesin mi demek istiyorsun
Bilmiyorum isteyip istemediğimi kendime çok güvenmiyorum oğlumla aralarındaki dengeyi kurup kuramayacğımla ilgili..1 HAFTA GECİKTİ Mİ REGL,BİR DE SABAH AÇ KARNINA YAP,istiyor musun bebek?
Şırıl şırıl yağmurlar, uzun uzun kavaklar ben Ata'ma doymadım, doysun kara topraklarŞırıl şırıl yağmur yağıyor dışarıda ,tam yatmalık hava,biraz yatakta telle geçmişi okuyayım ben
Hayır çoook zeki, çook alımlı, çook temiz kalpli, çook çevik, çook ahlaklısın diyorum :) ❤
Sen bana yazamadın ben sana yazayım
Öhüm öhümm
D erya denizdir temiz yüreğin
E debindir ahlakındır giderin
Y alan söylemez o tatlı dillerin
N evrestenin kankası ben seni yerim
E skilerden kim kaldı ki diyene
P ırasalı @Lunya kuzusu dersin
N eden kafan karıştı ki
A slında seni çok severim, Sana son sözüm şöyle seslenirim ;
Z anaat şiir yazmakda değil yazdırandadır derim
Acaba ben gizli promuyum yok yaa Kazenin üvey kardeşi olabilirmiyim
Bazı yerleri çalıntı bu şiirinŞırıl şırıl yağmurlar, uzun uzun kavaklar ben atama doymadım, doysun kara topraklar
Sen herkese yazdın ben seni şiirsizmi bırakaydım zalimmiyim ben bakiim
Kalp kalp kalp,
Yazacağım ulen müsait bir zamanda tepemdekileri kovup
Heryeri çalıntıBazı yerleri çalıntı bu şiirin
Belki emmisinin oğlususundur kardeşi var sitede editörAcaba ben gizli promuyum yok yaa Kazenin üvey kardeşi olabilirmiyim
a büyük a büyükŞırıl şırıl yağmurlar, uzun uzun kavaklar ben atama doymadım, doysun kara topraklar
Ben üvey olabilirim yada ne biliyim halasının kızının eltisinin yengesinin oğlunun falan üveyiyimdir ne biliyimBelki emmisinin oğlususundur kardeşi var sitede editör
kar da mı yağmış oralaraa..Bir Cuma günü daha güneşin Doğu dan doğduğunu gösteren Rabbimize Hamd olsun Eki Görüntüle 2230890
Akşam yağmur yağıyordu Kara çevirdi azcık çok değil :)kar da mı yağmış oralaraa..
Oldumua büyük a büyük
k küçük k küçükAkşam yağmur yağıyordu Kara çevirdi azcık çok değil :)
eline sağlıkOldumu
Şeyini çıkarmasak ımmm suyunuk küçük k küçük
mmm neyse kim nasıl istiyorsa öyle yazsın zaten ayhhh takılmaya kalırsaaak işimiz varrŞeyini çıkarmasak ımmm suyunu
Yani manevi milli değerler tamamda doğa olayları niye güçcük büyük diyelim. Türkçe sınavındamıyız gardaşşmmm neyse kim nasıl istiyorsa öyle yazsın zaten ayhhh takılmaya kalırsaaak işimiz varr