- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.328
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa sen dogurdunmu gurban?Hepinizden allah razı olsun desteğiniz ve dualarınız için ağrılarım hafifledi çok şükür daha iyiyim. Açılmam arttığı için acil alındım sezeryana genel oldum bu sefer çok kötüydü künefeee diye sayıklamışım videolarım çok komik. Eşimden dün künefe istemiştim sonra gitmeye erindim getirmedi bana künefe diye nasıl ağlamışım
Doğurdum doğurdum :) çok ani oldu hep sürprizle geldi bebeğim en büyük sürprizi sapsarı olması sanırım Abisi esmer siyah saçlıydı sonradan sarı beyaz tenli olmuştuaa sen dogurdunmu gurban?
ALlah anali babali etsin hayirlui evlat olsun, erkende gelmis kuzucuk. abiside mi erken dogmustu..Doğurdum doğurdum :) çok ani oldu hep sürprizle geldi bebeğim en büyük sürprizi sapsarı olması sanırım Abisi esmer siyah saçlıydı sonradan sarı beyaz tenli olmuştu
37+6 da doğdu ama 10 gün olmuştu gelişimi durmuştuALlah anali babali etsin hayirlui evlat olsun, erkende gelmis kuzucuk. abiside mi erken dogmustu..
olsun kuvezdedir zaten..ALlahim saglicakla buyumesini nasib etsin insaAllah. sezeryanla mi dogum yaptin canim?37+6 da doğdu ama 10 gün olmuştu gelişimi durmuştu
Evet canım ama çok şükür iyiyimolsun kuvezdedir zaten..ALlahim saglicakla buyumesini nasib etsin insaAllah. sezeryanla mi dogum yaptin canim?
iyi bakalim sukurler olsun bollll sutlu gunleriniz olsun insaAllahEvet canım ama çok şükür iyiyim
Doğru canım teşekkür ederim .Kukrim insallah nicki yanlis hatirlamiyorumdur, yeni kategorimiz bu
Rabb'im analı babalı büyütsün canım. Hayırlı sağlıklı uzur ömrü olsun İnşaAllahDoğurdum doğurdum :) çok ani oldu hep sürprizle geldi bebeğim en büyük sürprizi sapsarı olması sanırım Abisi esmer siyah saçlıydı sonradan sarı beyaz tenli olmuştu
Sana oy moy yokTez yukarıda tek oy hakkı olsun diyenlerin kellesi vurula
1 oy alacağız diye oturma organımızı yırtıyoruz burada
Artık bende sayfalar fazla ise okumuyorum canım fakat okudumMakyajkolik te tek olsun demiş,tembel Sinem de (yarışmaya katılmaya üşendiği gibi oy vermeye de üşeniyor demek ki)Hadi Makyajkolik geçmişi okumuyor da ,Yasmin görürse mesajı yandım anamm,şaka yaptım şaka
CanımsınSeni katmadım bacım, gebeler her zaman önceliğim
Maşallah canım benim, Rabbım analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun. Saglıkla büyüsün. Sana da çok geçmiş olsun, gözünüz aydın olsunDoğum yaptım bebeğim çok iyi 2450 gr doğdu sapsarı bir oğlum oldu çok tatlı teyzesi ama benim çok ağrım var 2 doktor girdi Doğuma biri Prof. Du. Doktorumun eşi... bi sorun yok şükür allah herkesten razı olsun
Enişte bey artık bir künefe getirir sanaHepinizden allah razı olsun desteğiniz ve dualarınız için ağrılarım hafifledi çok şükür daha iyiyim. Açılmam arttığı için acil alındım sezeryana genel oldum bu sefer çok kötüydü künefeee diye sayıklamışım videolarım çok komik. Eşimden dün künefe istemiştim sonra gitmeye erindim getirmedi bana künefe diye nasıl ağlamışım
Canımsın
Maşallah canım benim, Rabbım analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun. Saglıkla büyüsün. Sana da çok geçmiş olsun, gözünüz aydın olsun
Enişte bey artık bir künefe getirir sana