- 8 Haziran 2013
- 56.117
- 149.018
Yine iş başı galiba, rabbim kolaylıklar versin canım. Bu ara görüşemiyoruz iyisindir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine iş başı galiba, rabbim kolaylıklar versin canım. Bu ara görüşemiyoruz iyisindir inşallah
Evet canım, hazırlanıyorum. Çıkacağım birazdan servise.Yine iş başı galiba, rabbim kolaylıklar versin canım. Bu ara görüşemiyoruz iyisindir inşallah
Ne yapsak ödeyemeyiz hakkınıPerilerin gelince bende istiyorum
Bu en güzeliydi sanırım maşaAllah Allah kalbine ilhamı artırsınNe yapsak ödeyemeyiz hakkını
Emek verir bize harcar zamanını
Vardır tatlı oğlu 2 güzel kızı
Rahat rahat oturup dinlenmez ,oturmaz
Elinden geldiğince herkese yardıma koşar gocunmaz
Sevdasıdır herkesin evde,okulda,KK'da 1 numaradır
Tatlıdır,kibardır,narindir,hamarattır,anaçtır
Eline ne iş alsa becerir çalışkandır
Diğerlerine kötü müydü demek istiyorsun yaniBu en güzeliydi sanırım maşaAllah Allah kalbine ilhamı artırsın
En güzel demek diğerleri güzeldi ama bu en güzeliydi demekDiğerlerine kötü müydü demek istiyorsun yani
Çimmeden KKya mı girdim diyorsun yaniBende var bir cenabetlik zaten
Sen bana kıt kafalı mı diyorsun yaniEn güzel demek diğerleri güzeldi ama bu en güzeliydi demek
Yok çimiyomda regl gelmedi bu ay biliyonmu Şubat oldu tık yok geçen akşam test yaptım tek çıktı ama reglde yok zalımsın regllÇimmeden KKya mı girdim diyorsun yani
Yok tam olarak sayılmaz yani estağfirullahSen bana kıt kafalı mı diyorsun yani
Önceleri 2 oydu ,karışıklık olmuyordu.
Belki de hamilesindirYok çimiyomda regl gelmedi bu ay biliyonmu Şubat oldu tık yok geçen akşam test yaptım tek çıktı ama reglde yok zalımsın regll
Nick değişiyim ne olsun sen söyle sırf perilerin kafası karışmaması için bak bilesin
Tam olarak sayılmasa da öylesin mi demek istiyorsunYok tam olarak sayılmaz yani estağfirullah
Tammmmm kim olduğumu çözecekler zap nicki değişiyorrBelki de hamilesindir
Belki de sık nick değiştiğinden gelmiyor ilham
1 HAFTA GECİKTİ Mİ REGL,BİR DE SABAH AÇ KARNINA YAP,istiyor musun bebek?Tammmmm kim olduğumu çözecekler zap nicki değişiyorr
Hamilemiyim çıkmadı testte ama