En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Sen kilolu degilsin abla disardan bakinca yani bence, benim icinde oyle diyorlar ama, gerci insan bilir olmasi gereken kiloyu
İşte bana yetersiz geliyor:)63 olsam süper oluyorum:)Yoksa gözüm 50lerde değil:)

Ben 2-3 aydır kendi ekmeğimi yapıyorum.Tam buğday unu kullanıyorum oda sadece kahvaltıda yiyorum yine alıyorum yine alıyorum:)
Abla saglikli besleniyorsan, yedigin ictigin seyler olculu ise ve hala kilo aliyorsan hormonlara baktirmanda fayda var. Tiroid, insulim vs bunlar etkiliyor cunku. Kendimden biliyorum

Normalde o kadar yiyordum şimdi en fazla 3 dilim kepek yada tam tahıl yiyorum şu paketli dilimli olanlardan
Aslında ekmek değilde tatlı kilo yapıyor hemde ödem yapıyor onu kesmek lazım:)

Abla saglikli besleniyorsan, yedigin ictigin seyler olculu ise ve hala kilo aliyorsan hormonlara baktirmanda fayda var. Tiroid, insulim vs bunlar etkiliyor cunku. Kendimden biliyorum
Var zaten canım 18 yıldır tiroid ilacı kullanıyorum:)

Aslında ekmek değilde tatlı kilo yapıyor hemde ödem yapıyor onu kesmek lazım:)
Benim öyle tatlı krizlerim yok abur cubur da yemem yani bende makarna pilav ekmek kilo yapıyor

Bizim eve çerez misafirdeb misafire girer çekirdek falan doğru dürüst almayiz cips falan çok nadir yani ayda bir bile değil

Ama eskiden çok kola tüketiyordum
İşte yavaş yavaş zararlıları çıkaracaksın:)

Azalmis halimi 1 somun, yoksa 1 dilim tahilli mi.
Bak gunde 3-4 dilim tahilli etmek ye sorun olmaz.
Ama iste ekmek yiyorsan pilav makarna yok
Gecen ay gittim diyetisyene oda bu sekilde soyluyor yani
Günde 6 dilim oluyordur benim bir öğünde 1 yesem başka öğünde 3 yiyorum

Ama tahulli ekmeği bu şekilde tüketmek bile eritiyor beni
.

Çünkü normal zamanda en az yarım ekmek yiyorum ben ama genelde 1 e yakın

Bı ara evde 4-5 ekmek yenir oldu eşimle kendi kendimize dur demeye başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…