En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
:olamaz: yaa oylemiymis, kilo vermen peki zor oluyor mu abla. Eger verebilirsen o kilonu hep korursun.
Canım eskiden çok kolay veriyordum ama geçen yıl neredeyse 4-5 ay çok ama çok dikkat ettim 10- kilo falan zorla verdim eskiden haftada 1 garanti verirdim:)

Günde 6 dilim oluyordur benim bir öğünde 1 yesem başka öğünde 3 yiyorum

Ama tahulli ekmeği bu şekilde tüketmek bile eritiyor beni
.

Çünkü normal zamanda en az yarım ekmek yiyorum ben ama genelde 1 e yakın

Bı ara evde 4-5 ekmek yenir oldu eşimle kendi kendimize dur demeye başladık :KK70:
Ay tamam sen tahilliya devam et, beyaz ekmegi eve sokma alsanizda sen yeme. Madem tahillidan 6 dilim yesende sorun olmuyor.
Kola safii zarar biliyosun ki.
Pilav makarna cisss
Bunlardan uzak dur.
Diyet icin bir suru altarnetif yemekler var onlari arastir yap ye canim.

Ay tamam sen tahilliya devam et, beyaz ekmegi eve sokma alsanizda sen yeme. Madem tahillidan 6 dilim yesende sorun olmuyor.
Kola safii zarar biliyosun ki.
Pilav makarna cisss
Bunlardan uzak dur.
Diyet icin bir suru altarnetif yemekler var onlari arastir yap ye canim.
Biliyorum da uygulamaya gecemiyorum :(

Canım eskiden çok kolay veriyordum ama geçen yıl neredeyse 4-5 ay çok ama çok dikkat ettim 10- kilo falan zorla verdim eskiden haftada 1 garanti verirdim:)
Abla bu durum metabolizmaylada alakali olabilir belki, yas ile alakalida olabilir belki.
Ama zaten sen kilolu degilsin. Bu seviyelerde oldugun surece bence sana zarari olmaz

Abla bu durum metabolizmaylada alakali olabilir belki, yas ile alakalida olabilir belki.
Ama zaten sen kilolu degilsin. Bu seviyelerde oldugun surece bence sana zarari olmaz
Aynen canım yaş ile alakalı olabilir:)

Biliyorum da uygulamaya gecemiyorum :KK43:
Bilmiyorum kac kilosun boyun kac, ama 1 ekmegi yiyorsan cokta iyi durumda degilsin demektir.
Kendi sagligin icin yapmalisin, simdi yasin genc ama ileride kilo cok sorun olur.
Her seyden once kendi sagligin icin. Kendini motive edecek seyler bul. Bizim takimlara gir hemen hic durma.
Orda mecburiyet hissediyorsun, sorumluluk hissediyorsun. Bence oraya git beklemeden.:halay:

Bilmiyorum kac kilosun boyun kac, ama 1 ekmegi yiyorsan cokta iyi durumda degilsin demektir.
Kendi sagligin icin yapmalisin, simdi yasin genc ama ileride kilo cok sorun olur.
Her seyden once kendi sagligin icin. Kendini motive edecek seyler bul. Bizim takimlara gir hemen hic durma.
Orda mecburiyet hissediyorsun, sorumluluk hissediyorsun. Bence oraya git beklemeden.:halay:
Diyetisyen r başlamaya karar verdim en yakın zamanda randevu alacağım :))

Ay kibar soyliyim dedim, yasli demedim hee:KK70:
Simdi ciddi bisiy konusuyoz yasli demek olmaz, espirisine takiliyomda simdi diyemedim yas ilerledikce diye:KK70:
Burada genç muhabbeti yaptığıma bakma ben 40 yaşındayım ne genci diye gezerim etrafta:70:Çok kızarlar:70:Kendim ile barışığım:)

Diyetisyen r başlamaya karar verdim en yakın zamanda randevu alacağım :))
Sen bilirsin ama hemen yakin zamanda al hatta simdi al, yarin sabah al ramdevuyu en gec.
Oteledikce usenirsin vazgecersin, vazgecme usenme yapabilirsinnn:sampiyon:

Back