En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Yok biz başlayamayız
Bak abla aksam yemeginde ton balikli yesil salata yedim oh miss, gunu guzel kapattim derken nerden cikti bu islak kek bende anlamadim
Tuzsuzum gormesin duymasin zaten subatta baslayacagim demistim baslayamadim sopa atar bana

Bak abla aksam yemeginde ton balikli yesil salata yedim oh miss, gunu guzel kapattim derken nerden cikti bu islak kek bende anlamadim
Tuzsuzum gormesin duymasin zaten subatta baslayacagim demistim baslayamadim sopa atar bana
Siz bana bakmayın ya ben ara ara yoğun oluyorum fırsat olmuyor.İlginç olan bugün kilo almamışsın tartın bozuktur dediler:)Ama işte olmuyor:)

Ben de tam tahıl ekmek aldım sabah sebzeli omlet yaptıhm hhatta kendime

Öğleden sonra o tahilli ekmeğin üzerine yağ sürüp tuz ekip bir bardak çayla yuttum

Akşam da bir tabak makarna yogurtladim

Üzerine de mozaik pasta yapmıştım onu yedim hatta çocuklardan kalanı da yedim

Sorsan diyetteyjm

Siz bana bakmayın ya ben ara ara yoğun oluyorum fırsat olmuyor.İlginç olan bugün kilo almamışsın tartın bozuktur dediler:)Ama işte olmuyor:)
Yok abla senlik degil, benimde misafirlerim falan vardi yatili. Artik yakin zamanda basliycam.ben sabitim aslinda kilo almamisim
5 kilo var iste verilecek.
Sen ne zaman musait olursan basla abla, sen cok yogunsun

Oyyy bu nasil diyet.
Hadi bir ogunde masum bir kacamagi anlarim da.
Seninkinde sadece masum 1 ogun var, gerisi kacamak olmus

Oyyy bu nasil diyet.
Hadi bir ogunde masum bir kacamagi anlarim da.
Seninkinde sadece masum 1 ogun var, gerisi kacamak olmus
Normalde o masum dediğin öğünde 1 somon ekmek sahanda yumurta banabildigime salça yiyorum aslında

Yok abla senlik degil, benimde misafirlerim falan vardi yatili. Artik yakin zamanda basliycam.ben sabitim aslinda kilo almamisim
5 kilo var iste verilecek.
Sen ne zaman musait olursan basla abla, sen cok yogunsun
Bende 5 versem harika olacak:)

Ben bile o kadar yemedim

Normalde o masum dediğin öğünde 1 somon ekmek sahanda yumurta banabildigime salça yiyorum aslında

Yapma etme eyleme, gozune sevem 1 somun ekmek nedir
Saglikli seylerden tuket madem eger doymuyorsan, bolca sebze, salata vs.
Ama o beyaz ekmegi hele 1 butun halde aslaa

Saglikli seylerden tuket madem eger doymuyorsan bolca, sebze, salata vs.
Ben 2-3 aydır kendi ekmeğimi yapıyorum.Tam buğday unu kullanıyorum oda sadece kahvaltıda yiyorum yine alıyorum yine alıyorum:)

Saglikli seylerden tuket madem eger doymuyorsan bolca, sebze, salata vs.
Onu azalttım işte anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…