En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Yok biz başlayamayız:KK45:
Bak abla aksam yemeginde ton balikli yesil salata yedim oh miss, gunu guzel kapattim derken nerden cikti bu islak kek bende anlamadim:KK70:
Tuzsuzum gormesin duymasin zaten subatta baslayacagim demistim baslayamadim sopa atar bana:olamaz:

Bak abla aksam yemeginde ton balikli yesil salata yedim oh miss, gunu guzel kapattim derken nerden cikti bu islak kek bende anlamadim:KK70:
Tuzsuzum gormesin duymasin zaten subatta baslayacagim demistim baslayamadim sopa atar bana:olamaz:
Siz bana bakmayın ya ben ara ara yoğun oluyorum fırsat olmuyor.İlginç olan bugün kilo almamışsın tartın bozuktur dediler:)Ama işte olmuyor:)

Ben de tam tahıl ekmek aldım sabah sebzeli omlet yaptıhm hhatta kendime

Öğleden sonra o tahilli ekmeğin üzerine yağ sürüp tuz ekip bir bardak çayla yuttum

Akşam da bir tabak makarna yogurtladim

Üzerine de mozaik pasta yapmıştım onu yedim hatta çocuklardan kalanı da yedim :olamaz:

Sorsan d:KK47:iyetteyjm

Siz bana bakmayın ya ben ara ara yoğun oluyorum fırsat olmuyor.İlginç olan bugün kilo almamışsın tartın bozuktur dediler:)Ama işte olmuyor:)
Yok abla senlik degil, benimde misafirlerim falan vardi yatili. Artik yakin zamanda basliycam.ben sabitim aslinda kilo almamisim:olamaz:
5 kilo var iste verilecek.
Sen ne zaman musait olursan basla abla, sen cok yogunsun

Öğleden sonra o tahilli ekmeğin üzerine yağ sürüp tuz ekip bir bardak çayla yuttum

Üzerine de mozaik pasta yapmıştım onu yedim hatta çocuklardan kalanı da yedim :olamaz:

Oyyy bu nasil diyet.
Hadi bir ogunde masum bir kacamagi anlarim da.
Seninkinde sadece masum 1 ogun var, gerisi kacamak olmus:KK70:

Oyyy bu nasil diyet.
Hadi bir ogunde masum bir kacamagi anlarim da.
Seninkinde sadece masum 1 ogun var, gerisi kacamak olmus:KK70:
Normalde o masum dediğin öğünde 1 somon ekmek sahanda yumurta banabildigime salça yiyorum aslında :kk77:

Yok abla senlik degil, benimde misafirlerim falan vardi yatili. Artik yakin zamanda basliycam.ben sabitim aslinda kilo almamisim:olamaz:
5 kilo var iste verilecek.
Sen ne zaman musait olursan basla abla, sen cok yogunsun
Bende 5 versem harika olacak:)

Ben bile o kadar yemedim:70:

Normalde o masum dediğin öğünde 1 somon ekmek sahanda yumurta banabildigime salça yiyorum aslında :kk77:
:KK57:
Yapma etme eyleme, gozune sevem 1 somun ekmek nedir:olamaz:
Saglikli seylerden tuket madem eger doymuyorsan, bolca sebze, salata vs.
Ama o beyaz ekmegi hele 1 butun halde aslaa:mad:

Saglikli seylerden tuket madem eger doymuyorsan bolca, sebze, salata vs.
Ben 2-3 aydır kendi ekmeğimi yapıyorum.Tam buğday unu kullanıyorum oda sadece kahvaltıda yiyorum yine alıyorum yine alıyorum:)

Saglikli seylerden tuket madem eger doymuyorsan bolca, sebze, salata vs.
Onu azalttım işte anca

Back