Evet evet katılıyorumTembel bunlar anacim tembel
Bende öyle en az a düşürdüm çay kaşığının yarısını çaya batırıp sonra şeker e batiriyordum çay kaşığının yarışı sadece batırılmış oluyordu yaniBir de diyorlar şekerle çayın tadına varılmıyor
Bir de diyorlar şeker çayın tadını alıyor
1 bardağı bitiremedim be
Banane gidip bardağıma şeker koyacağım ,alışamıyorum şekersize
Ben de şekerli içiyorum ama çay kaşığının ucuyla, bazen şeker atmayı unutup içiyorum:) Şekersiz de içermişim aslında ama yine de koyuyorumBir de diyorlar şekerle çayın tadına varılmıyor
Bir de diyorlar şeker çayın tadını alıyor
1 bardağı bitiremedim be
Banane gidip bardağıma şeker koyacağım ,alışamıyorum şekersize
Kız niye getirdin önüme, yine aldı bir düşünce hangisine oy vericem arkadaş hepsi çok güzelVUSLAT baksana çorbaların güzelliğineSenin için geçmişten getirdim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yoresel-corbalar.1109037/page-396#post-58861031
İyilik te yaramıyorKız niye getirdin önüme, yine aldı bir düşünce hangisine oy vericem arkadaş hepsi çok güzel
Şimdi çorbaların sahiplerini etiketleyeyim miİyilik te yaramıyor
Belki bunların hiçbirine vermeyeceksin ,belki daha iddialı tarifler gelecek
Evet var hemen göndereyim istediğin kek olsun hadi ya görünmüyorum demekSen de görünmüyorsun okuyanlar arasında
Bu arada sabahki kekinden kaldı mı versene 1 dilim
İçine ben mi kaçtım yoksaŞimdi çorbaların sahiplerini etiketleyeyim miÖyle olsa bari de zorlanmasam
Ahahh ola bilirİçine ben mi kaçtım yoksa
Ben ne demek istedim ,bu tarifler iddiasız mı ki dedim
Başka iddialı tariflerde ek olarak gelir dedim
@turuncupijama SANKİ BUGÜN ÇORBA YAPACAKTI DİYE HATIRLIYORUM ,YAPTI MI ACABA?
Bağırmıyorum Caps Lock açıkkalmış
Ohh bol köpüklü,kendine yeniden yap bu benim olsun
Afiyet olsun, ya ben bayildum fincana
Fincan güzel de ben tutsam kulpundan dökerim kesinAfiyet olsun, ya ben bayildum fincana
Masallah diyim kirilir mirilir simdi mazallah
Ben içtim bile sana yenisini yapayımOhh bol köpüklü,kendine yeniden yap bu benim olsun
Bende istiyorum kahve gerçekten çok güzel fincanın