Yapmayanın çorbasını yaparlar diyorsun yaniVeriyorum bak
Aynen öyle diyorum:)Yapmayanın çorbasını yaparlar diyorsun yani
ben de fakirim ben görüyorum canıımm :)) forum sayfasına gir başlangıç tarihi mesaj görüntüleme son mesaj yazıyor çorbaların üst kısmında tıkladığında neyi istersen ona göre diziyor...Yok o biz fakir üyelerde görünmüyor
Altta kaç kişi var onu görüyor musun?Yada kaç saniyede mesaj yazabiliyorsun:)ben de fakirim ben görüyorum canıımm :)) forum sayfasına gir başlangıç tarihi mesaj görüntüleme son mesaj yazıyor çorbaların üst kısmında tıkladığında neyi istersen ona göre diziyor...
yok onu göremiyorum ama ilgilenmiyorum daAltta kaç kişi var onu görüyor muusn?Yada kaç saniyede mesaj yazabiliyorsun:)
Yarışmaya katılıp ta proluk mu alıyor sanki,nerden görsün ?Altta kaç kişi var onu görüyor musun?Yada kaç saniyede mesaj yazabiliyorsun:)
Yok canım kendi profilim dışında karışamıyorum:)yok onu göremiyorum ama ilgilenmiyorum dakaç saniyede msj yazdığım da ortada anlık yani... o değilde önce profil mesjalarımızı siliyorduk onu da almışsınız elimizden senin profil temizleme gücün de var mı nevom
Aynen gedikli ama bize bir çorba yapamadı:)Yarışmaya katılıp ta proluk mu alıyor sanki,nerden görsün ?
Bir gediklinin görmesi lazım aslında
Gerçi 9 kişi varmış,sadece benim ismim yazıyorKıskandırmak gibi olmasın da baaaaak biz görüyoruzEki Görüntüle 2234881
yani demi deynebim olmaz olsunn bu iş aynenYarışmaya katılıp ta proluk mu alıyor sanki,nerden görsün ?
Bir gediklinin görmesi lazım aslında
o 1 kullanıcı ben miyim dicem ama adımın yazması lazım demi... o arada başka sayfadaysam demekGerçi 9 kişi varmış,sadece benim ismim yazıyorPro değil can09 Onun ismi neden yazmıyor benden başka prolar kendisini gizlemese de Onları da görebilsem keşke
Eyy 8 pro üye ,buradaysan mesajımı beğen
Evet ben okuyordum
Çorbaları dizdim gördün mü?Evet ben okuyordumbeğendim kaçıyordum ki etiketi görünce geri geldim
Evet çok güzel olmuş ellerine sağlıkÇorbaları dizdim gördün mü?
deynep sen benim işe el atarsın gibi geliyorBurada olup ta bana ses etmeyene kaynanası 1 aylığına misafir gelsin inşallah
Bu sefere de çıkmayın bakalım ortaya
Ne işi?deynep sen benim işe el atarsın gibi geliyor
Burada olup ta bana ses etmeyene kaynanası 1 aylığına misafir gelsin inşallah
Bu sefer de çıkmayın bakalım ortaya