Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım Aman kırılmasın Anneler günü hediyem:)Afiyet olsun, ya ben bayildum fincana
Masallah diyim kirilir mirilir simdi mazallah
Ahahhh niye kız Kolay tutuluyorFincan güzel de ben tutsam kulpundan dökerim kesin
Kahveler 2 olduBende istiyorum kahve gerçekten çok güzel fincanın
Nevoş yolda kesin O da isteyecek,Onunkine tuz koyKahveler 2 oldu
Tamam bundan sonra herkesi buraya çekmek için kahve yapalımVAAYYY KAHVEYİ GÖREN GELİYOR
Caps Lock git başımdan ,açık kalıp durma
Niye oğluma kızını mı isteyeceğizNevoş yolda kesin O da isteyecek,Onunkine tuz koy
Nevoş yolda kesin O da isteyecek,Onunkine tuz koy
Bir tane de Nevoşuma şekersiz tabiKahvem hazır mı geldim
Ivettt anacim sen zor icersin bu fincandanFincan güzel de ben tutsam kulpundan dökerim kesin
Aaa ne ayıp duymamış olayımNevoş yolda kesin O da isteyecek,Onunkine tuz koy
Çorba istiyorsun Kazen'in emriyleNiye oğluma kızını mı isteyeceğiz
O zaman 41 kere masallahSağol canım Aman kırılmasın Anneler günü hediyem:)
3nity SANKİ BUGÜN ÇORBA YAPACAKTI DİYE HATIRLIYORUM ,YAPTI MI ACABA?
Bağırmıyorum Caps Lock açıkkalmış
Deynep korktu yapmayacakmış bize çorbaIvettt anacim sen zor icersin bu fincandan
O degil de, icimden bir ses bak icerlerden bir ses senin corba yaptigini soyluyor
Ellerinize sağlıkBir tane de Nevoşuma şekersiz tabi
O zaman 41 kere masallah
Başınız sağolsunyok maalesef yarına kaldı. gelinimizin teyzesi vefat etti. 3 benim evlat+1 yeğen, kreş açtım, turuncu’nun yeri. bekleriz :))
Bir ara niyetlendim sabah ,baktım hava kapalı,denemeye birkaç poz çektim ,ıı ıhhh hoşuma gitmedi çekim Bu hafta hep kapalı,Nevoşa başkasına ver dedim benimkini,yapmak isteyen katılmak isteyen olur falan ,ben bağrıma taş basarım dedimIvettt anacim sen zor icersin bu fincandan
O degil de, icimden bir ses bak icerlerden bir ses senin corba yaptigini soyluyor